Milica Dabović pokazala zadnjicu i zapalila društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Sport

17.06.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je napunila punih 40 godina, ali gde god se pojavi izaziva veliku pažnju.

Milica Dabović pokazala zadnjicu i zapalila društvene mreže! (FOTO)

Foto: Instagram.com/printscreen/stefanovamama13

U dresu nacionalne reprezentacije Srbije stigla je do zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti 2015. godine, a godinu dana kasnije okitila se i bronzanom olimpijskom medaljom u Riju.

Iako je dugo nema u košarkaškim vodama, Milica Dabović pleni svojim izgledom, a njene fotografije "obaraju društvene mreže".

Milica Dabović se nalazi na odmoru, a svakodnevno oduševljava svoje pratioce na društvenoj mreži "Instagram" provokativnim fotografijama od kojih zastaje dah.

Već ste imali prilike da vidite kako nekadašnja srpska reprezentativka provodi vreme sa svojim prijateljicama, a danas je nekdašnja učesnica rijaliti programa "Srvajvor" koji je nedavno održan na Dominikanskoj Republici, objavila fotografiju na kojoj je zagledana na pučinu mora, ali muški deo populacije teško da je pored nje mogao uopšte i da se fokusira na plavetnilo vode ispred nje.

Foto: Instagram.com/printscreen/stefanovamama13

Milica Dabović

 

Treba napomenuti da je Milica Dabović tokom svoje bogate igračke karijere između ostalih klubova, nastupala za Herceg Novi, Beopetrol, Crvenu zvezdu, Ekaterinburg, Vojvodinu, moskovski Spartak, Viljnus, Moskvu, Partizan, Novi Zagreb,...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
SVAKA CAST

17.06.2022 16:56

MILICA NASA KRALJICA !