NAVIJAČI MANČESTER JUNAJTEDA SPREMAJU NEREDE VEČERAS: Haos u najavi - Đavoli prekidaju meč!

Autor: Vladimir Zogović

Sport

22.08.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice kluba s Old Traforda planiraju da spreče odigravanje meča s Liverpulom (21.00). Nezadovoljni radom uprave, isto su učinili i prošle godine.

NAVIJAČI MANČESTER JUNAJTEDA SPREMAJU NEREDE VEČERAS: Haos u najavi - Đavoli prekidaju meč!

Foto: AP/Tanjug

Old Traford

Navijači Mančester junajteda spremaju haos!

Nezadovoljni radom uprave, najavljuju da će sprečiti odigravanje najvećeg derbija engleskog fudbala protiv Liverpula večeras (21.00).

"Crveni đavoli" katastrofalno su započeli novu sezonu pošto su nakon dva kola Premijer lige zabeležili isto toliko poraza. To je produbilo nezadovoljstvo kod navijača, odnosno animozitet prema vlasnicima kluba, američkoj porodici Glejzer, pa su rešeni da protest podignu na viši nivo. Mediji na Ostrvu pišu da više od 10.000 huligana planira da izazove incidente na stadionu i oko Old Traforda, oko čega je obaveštena policija. Primarni cilj je, navodno, okupacija fudbalskog terena, kao vid bunta, a gotovo identičan radikalni potez izveli su i prošle godine, 10. aprila, baš tokom gostovanja "crvenih", kada su utrčali na igralište i tukli se s policijom.

Tada je utakmica odložena, a tim koji predvodi Jirgen Klop stavio je sa 4:2. Nemački stručnjak se nada da ove sezone neće gledati neprijatne scene.

- Nadamo se da ćemo odigrati utakmicu i mirno otići kući. Nemam predstavu šta može da se desi, ali u ovakvoj situaciji oštećeni tim treba da dobije bodove pošto nema ništa s tim. Nemamo ništa s tom situacijom u njihovom klubu, navijači Junajteda su ti koji žele da se meč otkaže. Mi ne možemo samo da odlažemo utakmicu i da je uklapamo u vrlo zauzet raspored - poručio je Klop na konferenciji za medije uoči susreta.

Menadžer Junajteda Erik ten Hag poziva na jedinstvo.

- Mogu samo da kažem da i vlasnici žele pobedu, a što se tiče navijača, mi želimo njihovu podršku. Mogu da razumem neke stvari, ali nisam tako dugo u klubu i nisam sasvim upoznat s pozadinom priče. Trebalo bi da smo ujedinjeni i da se borimo zajedno - poručio je holandski stručnjak.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading