GVARDIOLA BIO NA IVICI PONORA: Njukasl ne može biti zadovoljan remijem sa šampionom! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

21.08.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se pokazalo da je engleska Premijer liga u ovom momentu najinteresantnije fudbalsko takmičenje na planeti.

GVARDIOLA BIO NA IVICI PONORA: Njukasl ne može biti zadovoljan remijem sa šampionom! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Meč 3. kola elitnog ranga engleskog fudbala koji je odigran na "Sent Džejms Parku" doneo je sve ono što svaki ljubitelj ove igre može očekivati. 

Fudbaleri Njukasla i Mančester sitija omogućili su navijačima širom planete da uživaju u golovima, neizvesnosti, preokretima, sjajnim potezima, a čini se da šampion na kraju mora biti više nego zadovoljan osvojenim bodom.

Puleni trenera Pepa Gvardiole poveli su već u 5. minutu susreta, a mrežu crno-belih zatresao je Gundogan. Činilo se u tom momentu da će Mančester siti rutinski stići i do trećeg uzastopnog trijumfa na startu nove sezone, ali...

 

Do kraja prvog perioda igre crno-beli su uspeli da stignu do potpunog preokreta golovima Miguela Almirona u 28. i Kaluma Vilsona jedanaest minuta kasnije.

Kada je u 54. minutu susreta Tripije povisio na 3:1, činilo se da spasa "Građanima" nema.

Međutim, na scenu stupaju Erling Haland i Bernardo Silva koji za svega četiri minuta uspevaju da dovedu utakmicu u rezultatski egal, a ispostaviće se da je to bio i konačni rezultat susreta - 3:3.

Nakon ovog meča ekipa Mančester sitija je prepustila lidersku poziciju Arsenalu i sada sa sedam osvojenih bodova dele pozicije od 2. do 5. mestra sa ekipama Totenhema, Lidsa i Brajtona. Sa druge strane Njukasl je trenutno šestoplasiran sa pet osvojenih bodova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading