MAJSTORE, TO SE TAKO NE RADI: Trener KAZNIO IGRAČE zbog katastrofalnih rezultata i pozvao ih da PREUZMU ODGOVORNOST! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

15.08.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posrtanju Mančester junajteda nema kraja.

MAJSTORE, TO SE TAKO NE RADI: Trener KAZNIO IGRAČE zbog katastrofalnih rezultata i pozvao ih da PREUZMU ODGOVORNOST! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Nakon uvodnog poraza na domaćem terenu od ekipe Brajtona (1:2), fudbaleri Mančester junajteda doživeli su pravu katastrofu u susretu protiv Brentforda.

Brentforg je za samo 25 minuta igre u prvom poluvremenu čak četiri puta tresao mrežu Davida De Heje, što je dovelo do situacije da nakon dva uvodna meča ovosezonske Premijer lige, slavni klub bude prikovan za samo dno tabele.

 

Nakon meča trener Erik ten Hag je kaznio svoje igrače vanrednim treningom, a istovremeno im je poručio da upravo u njima vidi glavnog krivca za posrtanja na startu sezone i pozvao ih je da preuzmu odgovornost za ono što trenutno prikazuju na terenu.

Da podsetimo, nakon uvodna dva susreta "Crveni đavoli" zauzimaju poslednju 20. poziciju na tabeli Premijer lige bez osvojenih bodova i gol koeficijentom 1:6, a već u narednom kolu 22. avgusta očekuje ih jedan od najvećih ostrvskih derbija. Na "Old Traford" stiže ekipa Liverpula.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading