Pronađena OBEŠENA u parku, ostavila OPROŠTAJNO PISMO: Supruga našeg pevača izvršila SAMOUBISTVO, njenu smrt NIKADA nije preboleo

Autor:

Zabava

15.08.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tragedija koja je potresla javnost.

Pronađena OBEŠENA u parku, ostavila OPROŠTAJNO PISMO: Supruga našeg pevača izvršila SAMOUBISTVO, njenu smrt NIKADA nije preboleo

Foto: Youtube printscreen

Pokojni pevač Bora Drljača doživeo je tragediju od koje se do poslednjeg dana nije oporavio. Njegova supruga Verica digla je ruku na sebe i pronađena je u parku kod hotela Jugoslavija, a u stanu mu je ostavila oproštajnu poruku sa dve rečenice.

- I dan danas patim za Vericom. I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasio sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim - rekao je Drljača jednom prilikom i otrkio da se šokirao kada je našao njeno oproštajno pismo:

Foto: e-stock/M. RODIĆ

Bora Drljača

- Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu.“ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim - rekao je pevač tada, a policija ju je ubrzo pronašla mrtvu u parku kod hotela „Jugoslavija“:

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Bora Drljača nikada nije preoboleo ženinu smrt

- Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema! Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, obesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na decu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, grešio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva, tri meseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao - rekao je pokojni Drljača jednom prilikom.

Borina jedina želja bila je da bude sahranjen kraj svoje žene Verice. Preminuo je 11. oktobra 2020. godine

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading