POČEO SASTANAK PREMIJERKE I POLJOPRIVREDNIKA! Brnabić: Raskomotite se, ne idemo odavde dok ne postignemo dogovor!

Autor:

Vesti

15.08.2022

08:47 >> 09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić i predstavnika poljoprivrednika koji protestuju danima unazad počeo je malopre u zgradi Vlade u Nemanjinoj.

POČEO SASTANAK PREMIJERKE I POLJOPRIVREDNIKA! Brnabić: Raskomotite se, ne idemo odavde dok ne postignemo dogovor!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Sastanku, pored poljoprivrednika i predsednice Vlade, prisustvuju i proizvođači ulja, predstavnici trgovinskih lanaca, predstavnici Privredne komore Srbije, kao i predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva finansija.

Tema sastanka su zahtevi poljoprivrednika koji danima protestuju.

Kako kaže izvor Blica upoznat sa detaljima sastanka, Brnabić je poručila predstavnicima poljoprivrednika da će se rešenje naći i da niko ne ide kući iz Vlade dok neki dogovor ne bude postignut.

- Možemo ovde i da ručamo, i da večeramo i da spavamo ako treba, ali ja iz ove zgrade neću izaći dok ne postignemo dogovor. Tako da, raskomotite se - poručila je Ana Brnabić sagovornicima.

Ona je dodala da je pred Srbijom užasno teška nedelja.

- Pored toga što želim da se dogovorim sa vama i da sve strane budu zadovoljne predloženim rešenjem, moram da dam sve od sebe da obezbedim unutrašnji mir i stabilnost. Predsednik Aleksandar Vučić krajem nedelje putuje u Brisel da se bori za mir. Potrebno nam je nacionalne jedinstvo, sada više nego ikada - ne treba međusobno da se svađamo - rekla je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading