RTS JE SADA PAO NAJNIŽE! Da l' je Javni servis ili N1, pitanje je sad?!

Autor: Republika

Vesti

12.08.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radio televizija Srbije je pokazala da je na nivou tajkunske N1, koja je pod kontrolom Dragana Šolaka.

RTS JE SADA PAO NAJNIŽE! Da l' je Javni servis ili N1, pitanje je sad?!

Foto: Google Maps, RTS, N1

Javna je tajna da N1 igra onako kako medijski tajkun Dragan Šolak svira, a u isto kolo se izgleda uhvatio i Javni servis. RTS na sramotan i skandalozan način izveštava o protestima poljoprivrednika.

Javni servis koji plaćaju stanovnici države Srbije, priključio se prljavoj kampanji protiv svoje državi i onih koji iz svog džepa izdvajaju za finansiranje RTS-a.

Tajkunski N1 i Radio Televizija Srbije identično izveštavaju o poljoprivrednicima kojima država daje subvencije o kojima je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio rekavši da su subvencije u poljoprivredi za 10 godina skočile za čak 370 odsto.

Naime, u naslovu teksta RTS-a, objavljenog 11. avgusta, stoji da su poljoprivrednici blokirali puteve u Novom Sadu i da će tu ostati do daljeg, dok u naslovu teksta tajkunskog N1, koji je objavljen danas stoji da je na ulicama Novog Sada mirno i da se još uvek čeka odluka poljoprivrednika o nastavku blokade.

Na osnovu ovakvog izveštavanja RTS, odnosno fabrikovanja vesti, izgleda da je i javni servis krenuo stopama tajkunskih medija koji svojim tekstovima rade na uništavanju države Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dule

12.08.2022 10:21

RTS postao gori od N1.

vlah

12.08.2022 19:52

Drzzava im daje supvencije za masine za stoku za djubrivo i njima opet nije dovoljno i bas biraju trenutak (OPOZICIONOM MIGU) da strajkuju kao oni se bore za poljoprivredu . na skupu u novom sadu ima svega samo pravih poljprivrednika a ovi su nakupci koji su dobili pare od nekog da izlaze na ulicu.