NIŠTA OD ODLASKA: Strahinja Eraković produžio ugovor - u Zvezdi do 2026. godine! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.08.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se očekivalo da će mladi defanzivac aktuelnog srpskog fudbalskog šampionata ovog leta napustiti stadion "Rajko Mitić", očigledno od toga neće biti ništa.

NIŠTA OD ODLASKA: Strahinja Eraković produžio ugovor - u Zvezdi do 2026. godine! (VIDEO)

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, kao i prvi čovek sportskog sektora kluba Mitar Mrkela, od ranije su nagoveštavali da jedino Strahinja Eraković ovog leta, po okončanju evropskih kvalifikacija može promeniti sredinu.

Međutim, čini se da od toga ipak neće biti ništa.

Mladi fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković produžio je ugovor do 2026. godine, saopšteno je danas iz kluba.


Strahinja Eraković ima samo 21 godinu, a već dve sezone je standardni prvotimac, a debitovao je i za A reprezentaciju Srbije.

 

Očigledno da ponude o kojima se ranije govorilo, a koje su stizale iz Rusije, kao i poslednje interesovanje za mladog fudbačera koje je stiglo iz Ajndhovena, ipak nisu zadovoljili čelnike Crvene zvezde.

Opšte je mišljenje da je kako za klub, tako i za mladog fudbalera ipak najbolje da barem do zime ostane na najvećem srpskom stadionu i da tek nakon još jedne odigrane grupne faze jednog od evropskih takmičenja, kao i očekivanog učešća na Svetskom prvenstvu, krene put pečalbe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading