INTERESOVANJE ZA ERAKOVIĆA NE JENJAVA: Rusi ostaju praznih šaka - klub sa zapada Evrope odvodi Zvezdinog defanzivca?

Autor:

Sport

08.08.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kraja prethodnog šampionata u medijima traje polemika da li će ovog leta jedan od najperspektivnijih fudbalera aktuelnog srpskog šampiona napustiti stadion "Rajko Mitić".

INTERESOVANJE ZA ERAKOVIĆA NE JENJAVA: Rusi ostaju praznih šaka - klub sa zapada Evrope odvodi Zvezdinog defanzivca?

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Generalni direktor kluba sa "Marakane" Zvezdan Terzić, kao i sportski direktor Mitar Mrkela u više navrata su isticali da je Strahinja Eraković jedini fudbaler iz startne postave koji može uz određeno obeštećenje da promeni sredinu.

Nezvanično su se tokom prethodnih meseci čule informacije da su za usluge dvadesetjednogodišnjeg defanzivca zainteresovani ruski klubovi moskovski Dinamo i Zenit, ali do bilo kakvih konkretnijih pregovora nije došlo.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković tokom prijateljskog meča Zenit-Crvena zvezda

 

Ovoga puta, kako se sazneje interesovanje za Strahinju Erakovića pokazao je i jedan klub sa zapada Evrope. Nezvanično, u pitanju je holandski PSV, klub koji je kroz istorju poznat kao dobra "odskočna daska" mladim fudbalerima koji su kasnije nakon napuštanja Ajndhovena pravili velike karijere.

Da li u ovoj priči ima istine, ostaje da se vidi, ali izvesno je da se Crvena zvezda i trener Dejan Stanković sigurno neće odreći usluga mladog fudbalera barem do okončanja evropskih kvalifikacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading