MORAO JE DA POSLUŠA: Na nagovor kćerke i sina parafirao ugovor - Đurđević ostaje u Hihonu! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.08.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski reprezentativac ovog leta neće menjati sredinu.

MORAO JE DA POSLUŠA: Na nagovor kćerke i sina parafirao ugovor - Đurđević ostaje u Hihonu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Uroš Đurđević

Karijera Uroša Đurđevića protkana je neočekivanim potezima. U mlađim kategorijama je bio član Crvene zvezde, a veliku medijsku pažnju izazvao je njegov potpis ugovora 2016. godine kada je postao član beogradskog Partizana.

Slična stvar dogodila se i pet godina kasnije. I pored činjenice da je prošao sve nacionalne selekcije reprezentacije Srbije, Đurđević je odlučio da u seniorskoj konkurenciji ponese dres "Sokolova" čime je postao jedna od glavnih uzdanica crnogorske nacionalne selekcije.

Ovog leta, aktuelni fudbaler Sportinga iz Hihona imao je na stolu ponude Valjadolida i Rajo Valjekana, ali se ipak odlučio da nastavi karijeru u klubu čiji je član već četiri godine.

Međutim, može se reći da je crnogorski reprezentativac u donošenju odluke morao da posluša savet kćerke i sina, a sve je ovekovečeno u video klipu koji se jednostavno mora pogledati.

 

 

Uroš Đurđević je rođen 2. marta 1994. godine u Beogradu. U mlađim kategorijama je nastupao za ekipe Obrenovca 1905, Crvene zvezde, OFK Beograda i Rada. U klubu sa Banjice je i započeo profesionalnu karijeru, a zatim su usledile odiseje u holandskom Viteseu, italijanskom Palermu, Partizanu i Olimpijakosu iz kojeg je 2018. godine prešao u redove Sportinga iz Hihona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading