Ljupku Stević spopao BOGATI RUS, zakupio celu PLAŽU zbog nje: A onda su izašli u klub i desilo je OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupku Stević muva bogati Rus!

Ljupku Stević spopao BOGATI RUS, zakupio celu PLAŽU zbog nje: A onda su izašli u klub i desilo je OVO! (FOTO)

Foto: E Stock

Ljupka Stević kao Šeron Stoun

Pevačicu Ljupku Stević muva ruski milioner! Atraktivna pevačica je zapala za oko bogatom Rusu, koji je zbog nje zakupio celu plažu u Crnoj Gori kako bi je zaveo!

 

- Ljupka je nedavno bila u Crnoj Gori zbog posla. Otišla je na dva dana, bukvalno da odradi tezgu, ali uspela je da ugrabi i malo vremena za sebe. Sutradan posle nastupa ustala je rano i otišla na jednu privatnu plažu. Nije bilo žive duše, ali to joj nije bilo čudno jer je bilo baš rano. Međutim, posle sat vremena i dalje je bila sama! Pitala je radnika na plaži zašto su sve ležaljke oko nje prazne, a on joj je otkrio da je jedan Rus zakupio sve da bi ona bila sama! - priča dobro obavešten izvor blizak pevačici i dodaje da je Ljupka ostala u šoku:

- Vreme je prolazilo, ali Rusa nigde nije bilo! Bilo joj je neprijatno, ma ništa joj nije bilo jasno... Čovek je zakupio plažu zbog nje, a nije joj prišao! Tek posle dva sata se opustila i uživala potpuno sama. Šetala je plažom, snimala se telefonom, postavljala je na društvene mreže snimke iz mora...

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ljupka Stević u kupaćem kostimu

 

Kako sagovornik otkriva, prvi susret pevačice i Rusa dogodio se tek uveče.

- Ljupku je uveče pozvao prijatelj iz Crne Gore i rekao joj da mora te noći da izađe s njim u jedan klub. Kad je stigla tamo, zatekla je u separeu i svog udvarača! Rus joj se predstavio, rekao joj je da mu se mnogo dopada i da je želeo da je bolje upozna. Ona ga je pitala zašto joj nije prišao na plaži kad ju je već zakupio zbog nje, a on se pravdao da mu je iskrsao poslovni sastanak koji nikako nije mogao da odloži. Rekao je da je zato na kraju pozvao njihovog zajedničkog prijatelja iz Crne Gore i zamolio ga da organizuje susret u klubu - priča naš izvor.

Društvo je te noći bilo baš veselo, ali Ljupka i Rus nisu zajedno otišli u hotel!

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Ljupka Stević u emisiji

 

- Rekla mi je da se ništa nije desilo među njima, ali da su razmenili brojeve. Ona se odmah ujutru vratila u Beograd, ali uskoro ponovo putuje u Crnu Goru zato što ima zakazane tezge - priča izvor za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading