Pevačica u STRAHU zbog Zorana Marjanovića: "Jelenu je ubila SEKTA sa čekićem" (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven ceo razgovor Nade Topgačić i Rade Matić, pokojne bolničarke, sa kojom je Zoran Marjanović imao vrele poruke.

Pevačica u STRAHU zbog Zorana Marjanovića: "Jelenu je ubila SEKTA sa čekićem" (FOTO)

Foto: N. Pančić, V. Lukić

Rada Matić, bolničkarka iz Beča, koja je više od godinu dana posle ubistva Jelene Marjanović pratila i provocirala Zorana Marjanovića, a poruke dostavila policiji, preminula je iznenada prošle godine. Radina smrt šokirala je sve, a mnogi su komentarisali da su joj crne sile došle glave. 

 

Rada je u intervju 2017. godine za Svet ispričala da Nada Topčagić sumnja da iza ubistva stoji sekta i da ju je upozorila na opasnost:

- Nada Topčagić je rekla: ,,Ubila je sekta čekićem u glavu". Mislila sam da je žena pijana i da ne zna šta priča, ali kasnije, kada sam bolje razmislila, bilo je očigledno da ona sve zna. nada  je bila bliska s Jelenom i verovatno joj je to u afektu izletelo, a da nije razmišljala. Sigurna sam da se plaši da kaže sve što zna. Meni je Nada slala poruke da se izvučem iz svega, što pre, da nisam ni svesna u šta sam uplela. Ona se plaši sekte, pa o tome ne priča javno. Ja sam njoj nakon toga pustila poruku, a ona mi je samo napisala da izađem iz svega što pre, jer sam u opasnosti i da nisam svesna u šta sam upala i da se klonim te porodica. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Rada Matić o Zoranu Marjanoviću

 

Rada je tada priznala da se is ama plašila Zorana, dok su razmenjivali poruke.

- Jednom mi je u četiri sata ujutru poslao poruku: ,,Tebi se sprema neko zlo, ja to osećam, moraš da dođeš što pre u moju kuću da ti dam ključ spasenja, ja jedino mogu da ti pomognem". Tu noć sam sam se bila baš uplašila, mislila sam da mi bacaju neke vradžbine i da ću postati njihova žrtva. Rekao mi je da zatvorim oči i mislim na tvorca i da ću osetiti kako on prolazi kroz mene. mislim da je bio nadrogiran kada mi je sve to slao - govorila je Rada, i Zoranovu majku nazvala ,,klasičnom vračarom koja se bavi đavolima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Бејбе

12.08.2022 11:49

Секта... Ти си бре секта ***напирлитана. Убили су је Марјановићи и зато ће он на робију и тачка. Сестра од стрица добија старатељство нас дететом. ПОРОДИЦА ПОШТЕНА, ВРЕДНА, ДЕЦА ВИСОКОБРАЗОВАНА, ДОБРОСТОЈЕЋА. ДА ДЕТЕ ПОЧНЕ ДА ЖИВИ КАКО ДОЛИКУЈЕ. Пииии Топчагићка вереница си ти као нека.... 🤮