Putno zdravstveno osiguranje glavu (i džepove) čuva

Autor: Republika

Vesti

12.08.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravo, ja sam Srećko, vaš pas čuvar! Tu sam da odgovorim na sva vaša pitanja i pomognem da vaše letovanje bude najbolje moguće.

Putno zdravstveno osiguranje glavu (i džepove) čuva

Foto: AMSO

Jedino o čemu bi pred putovanje trebalo da razmišljate je koliko ćete na odmoru uživati, a kako biste bili bezbrižni i sačuvali i novčanik i živce, moj savet je da pre polaska na put uplatite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja. To srećom možete uraditi sa samo nekoliko klikova i verujte mi da nije skupo.

Prema podacima osiguravajućih kuća u Srbiji, najčešći zdravstveni problemi zbog kojih na letnjem odmoru građani traže pomoć lekara su alergijske reakcije, virusi i povrede. Česti su i ubodi insekata, sve je više dece i odraslih koji pate od alergije na sunce, a nisu retki ni stomačni virus, uganuća i prelomi kostiju. Sve to može da vam pokvari ili skrati letovanje, kao i da vam isprazni džepove, jer su zdravstvene usluge u inostranstvu (čak i one rutinske) neretko veoma skupe.

Republika

Foto: iStock

Uzmite AMSS Putno zdravstveno osiguranje i ne brinite

Putno zdravstveno osiguranje (ukoliko je ugovoreno/u skladu sa uslovima osiguranja) pokriva troškove: lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja tokom boravka u inostranstvu; ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja; neophodnih lekova, zavoja i medicinsko-tehničkih pomagala; neophodne dijagnostike; stomatoloških tretmana; medicinske pratnje; lekarskih saveta i upućivanja na lekare; neophodnog prevoza vozilom hitne pomoći; prevoza osiguranika u zemlju prebivališta... Ako polisu Putnog zdravstvenog osiguranja nabavite putem webshop.ams.co.rs ostvarićete čak 30% popusta.

Verujte Srećku! Pozovite AMS Osiguranje na broj 0800 009 009.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading