Stanija Dobrojević kupuje stan u BEOGRADU NA VODI: Starleta presekla, NOVAC iz Amerike joj PROPADA, pa rešila da ga skroz spiska! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević kupuje stan u Beogradu na vodi!

Stanija Dobrojević kupuje stan u BEOGRADU NA VODI: Starleta presekla, NOVAC iz Amerike joj PROPADA, pa rešila da ga skroz spiska! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen/Stanija Dobrojević

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević već godinama radi u Americi, a pošto je ivoru informacija, dolazi u Srbiju da u stan uloži ušteđevinu koju ima u stranoj banci. Kao ekonomista, ona je procenila da će inflacija koju svi najavljuju obezbvrediti novac koji je stekla, pa hoće da ga pretvro u nekretnine, čija cena samo raste.

 

Osim stana, koji je kupila i sredila u Rumi, ona želi i jedan u Beogradu na vodi. Ako joj zafali novca, ostaće malo duže u Zadruzi 6 i problem rešen. 

 

 

- Ona je uvek bila jako pametna i promišljena, nije se ni na koga oslanjala, svoj novac je sama zaradila i kao školovana žena razmišlja kako da ga uveća. Ona je već dobila ponudu da neko vreme bude u novoj sezoni rijalitija i prihvatiće to pre svega zbog planova koje ima - kaže izvor blizak Staniji za Svet i nastavlja:

 

 

- Ona je ugovorima poslovno vezana za Ameriku, ali ako se ekonomska kriza tamo probudi, možda Stanija i produži boravak u Srbiji. Ima već neke ideje o psolu u Beogradu, ali čeka da vidi šta će se dešavati. Situacija u svetu je veoma neizvesna, a to će uticati i na njenu konačnu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ja

12.08.2022 11:29

Profi prostitutka Njeni klienti bogati biznismeni inace nek mi neko objasni kako zivi ovakvim zivotom a da nista ne radi

Mile

12.08.2022 19:51

Stanija isčekuje ekonomsku situaciju u Americi... E šta će čovek sve da pročita...