"Svoje dete NISI PRIZNAO, a hoćeš da lečiš ljude" Keba na OSUDI zbog VANBRAČNE ĆERKE, trpi napade sa svih strana! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba trpi napade zbog prošlosti!

"Svoje dete NISI PRIZNAO, a hoćeš da lečiš ljude" Keba na OSUDI zbog VANBRAČNE ĆERKE, trpi napade sa svih strana! (FOTO)

Foto: Pink TV/printscreen/youtube.com

Iako je Dragan Kojić Keba svim srcem krenuo u prozvodnju i prodaju preparata prirodne medicine, posao nikako da krene, a troškovi i dugovi rastu.

 

- On se zaista razume u to što radi, ima kreme za podmalđivanje lica, kreme koje leče gljivične infekcije, ekseceme, pastu za izbeljivanje zuba, preparat za ubrzavanje metabolizma i sagorevanje masnih naslaga, ali i proizvod za muškarce, odnosno preparat za potenciju i jačanje libida, ali prodaja preko internet stranice je slava. Sve je na biljnoj bazi, sve ispitano, ima dozvolu Ministarstva zdravlja, Keba je i pevanje zapostavio zbog ovog posla, ali džaba. Biće mu žao, ako odustane, ali trškovi su veliki - govori izvor iz Granda. 

- Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je Bog dao da pesmom lečim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam da prepoznam i ukombinujem kao alternativni i sto odsta prirodni lek za dušu i telo - objašnjava Keba, ali očito mu bolje ide lečenje pesmom. 

Republika

Foto: ATA Images, Printscreen RTV Pink

Dragan Kojić Keba i ljubavnica

 

Da sve bude još gore, na mrežama pljušte zbloni komentari da se Kebi ovo dešava, jer ga nije briga za vanbračnu ćerku i da ga sudbina kažnjava, a neki čak i komnetarišu kako to Keba može da želi da pomogne drugima, asvoje dete nije hteo da prizna. 

Inače, otkako je počela pandemija korona viruca, tezge pevačica su opale, a kada se posao ponovo pokrenuo, Keba se bavio svojim lekotivim preparatima, pa je sebi odsekao taj izvor primanja. U međuvremenu, skućio je sina Igora, koji sada ima svoj stan u novojgradnji nedaleko od porodični kuće na Bežanijskoj kosi, au estradnim krugovima se priča i da mu bivša snajka Severina nije vratila 70. 000 evra koje joj je, navodno pozajmio dok je poslednji put boravila u njegovoj vili. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dule

12.08.2022 10:31

Loš čovek i loš pevač.