HEJTERSKI TABLOID REĐA SKANDAL ZA SKANDALOM: Sramno pisanje o premijerki Ani Brnabić u Danasu!

Autor:

Vesti

13.08.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hejterski niskotiražni tabloid Danas brutalno je napao premijerku Anu Brnabić.

HEJTERSKI TABLOID REĐA SKANDAL ZA SKANDALOM: Sramno pisanje o premijerki Ani Brnabić u Danasu!

Foto: Tanjug/VLADA REPUBLIKE SRBIJE/printscreen

Hejterska kampanja tajkunskih medija protiv državnih funkcionera iz dana u dan dobija na intezitetu.

Mediji pod kontrolom Dragana Šolaka prosto se utrkuju ko će više laži i dezinformacija o predstavnicima države objaviti, a u trci za bestidnost godine u poslednje vreme vodi niskotiražni tabloid Danas.

Ovaj niskotiražni tabloid, naime, objavio je skaradan tekst o premijerki Ani Brnabić i stavu vladike Nikanora o predstojećoj Paradi ponosa u Beogradu.

U sramnom delu teksa koji nosi naslov zajedničke fotografije, Danas piše da premijerku u Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne vole zbog njenog opredeljenja.

Republika

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

 

Danas, opozicioni megafon koji se izdaje za nezavistan i objektivan, a koji je zapravo hejtersko propagandno glasilo, konstatuje da je vladika Nikanor, "grubo i netaktično izrazio o Ani Brnabić".

Dakle, da bizarnost bude veća, po "stručnjacima" iz Danasa ispada da, da je crkveni velikodostojnik malo ublažio svoju retoriku - da bi to bilo u redu (?!?).

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je kritikovao vladiku poručujući da je javnim nastupom najviše izvređao sebe, ali i samu SPC-.

- Da vi kažete da je brat Ane Brnabić pravio dete Ani Brnabić?! Pa da li vas je bar malo sramota? Da vi kažete da joj je deda bio ustaša. Da jedan od četvoro deda i baba je bio Hrvat. A nije bio ustaša. I onda na sve to kažete da biste zbog "Prajda", neki kažu gej parada, neki kažu pederbal, kaže da će uzeti oružje - rekao je Vučić gostujući u emisiji Prva Tema na Prvoj televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading