SRBIN SE VRATIO IZ AMERIKE U OTADŽBINU I POSLAO JAKU PORUKU: Mnogo mi znači što će mi ćerke odrastati sa našim narodom! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.08.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Zorovac, Srbin koji je 28 od svojih 33 godine proveo u Sjedinjenim Američkim Državama, vratio se u otadžbinu i poručio da mu je želja da njegove dve ćerke odrastaju u Srbiji.

U obraćanju u Vladi Srbiji, nakon što mu je premijerka Ana Brnabić uručila "Carta Serbicu", dokument kojim ljudima srpskog porekla koji su živeli u inostranstvu omogućava da žive u otadžbini a nemaju naš pasoš, Zurovac je poručio da mu najviše znači što će njegove ćerke, Andrijana i Lara, živeti sa našim narodom.

- Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u ovom, za moju porodicu, jako bitnom postupku - rekao je Zurovac u Vladi Srbije.

Kako je objasnio u kratkom obraćanju koje Republika objavljuje, u SAD je sa porodicom stigao devedesetih godina kao izbeglica iz Hrvatske.

- Od svojih 33 godine 28 sam proveo u Americi, bilo je sjajno iskustvo. Živeo sam u Minesoti i Kaliforniji, ali moja otadžbina je uvek bila u mom srcu i u mojoj duši. Shvatio sam da želim da se vratim kad smo supruga i ja dobili ćerke, mnogo mi znači što će moći da odrastaju sa našim narodom - poručio je Zurovac.

Šta je još rekao o Americi i Srbiji pogledajte u video snimku na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading