POTPIS JE PAO: Sin košarkaške legende ima novi klub!

Autor:

Sport

09.08.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što se danima u nazad naslućivalo konačno je dopilo i epilog.

POTPIS JE PAO: Sin košarkaške legende ima novi klub!

Foto: Starsport

Miroslav Pecarski je krajem 80-tih i početkom 90-tih godina XX veka sa mnogo uspeha branio boje Partizana. Njegovim stopama krenuo je i njegov naslednik.

Od 2017. do 2019. godine Marko Pecarski je bio član crno-belih, ali je zbog velike konkurencije morao da napusti klub iz Humske i preseli se redove ekipe iz Železnika. Nakon dvogodišnjeg boravka među "panterima" i jedne sezone u čačanskom Borcu, Marko Pecarski je ovog leta pronašao novi angažman.

Foto: Twitter.com/Luca D`Alessandro

Marko Pecarski - nova akvizicija barskog Mornara

 

U pitanju je barski Mornar, a očekuje se da dvadesetdvogodišnji košarkaš konačno svoj nesporni talenat pretoči u kvalitet.

Marko Pecarski je rođen u španskom Hihonu 12. februara 2000. godine. Tokom svoje dosadašnje karijere je nastupao za beogradsku Megu, minhenski Bajern, kao i za već pominjane ekipe Partizana, FMP Meridiana i Borca iz Čačka.

Sa mladom reprezentacijom Srbije okitio se dvema zlatnim medaljama na evropskim prvenstvima u Slovačkoj 2017. i Letoniji 2018. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading