Novo pojačanje stiglo u Železnik: Nekadašnji košarkaš Partizana potpisao za FMP Meridian!

Autor:

Sport

09.07.2022

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jačanje rostera se nastavlja.

Novo pojačanje stiglo u Železnik: Nekadašnji košarkaš Partizana potpisao za FMP Meridian!

Foto: Starsport

Nakon pune decenije ekipa FMP Meridijana u narednoj sezoni otisnuće se put Evrope. Ekipa iz Železnika učestvovaće u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona, a tim povodom klub se ozbiljno pojačava.

Do sada su u redove "Pantera" stigli Trenr Frejzer, Čarls Dženkins i Bo Bič, a najnovija akvizicija kluba je rođeni Beograđanin, Vasilije Pušica.

 

 

Dvadesetšestogodišnji košarkaš nakon studija u Sjedinjenim Američkim Državama, 2019. godine vratio se u Srbiju i postao član beogradskog Partizana. U redovima kluba iz Humske nije se dugo zadržao, a zatim se preselio u Italiju gde je nastupao za Pezaro i Dinamo Sasari. Prethodnu sezonu započeo je u litvanskom Labas Gasu, a u februaru ove godine postao je član istanbulskog Galatasaraja za koji je nastupao do kraja sezone.

Očekuje se da će Vasilije Pušica biti veliko pojačanje ekipi iz Železnika u borbi na četiri fronta koja očekuju ekipu FMP Meridiana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading