Miroslav Raduljica u Crvenoj zvezdi? Nakon ove izjave mnogo toga je jasnije!

Autor:

Sport

08.07.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska košarka nalazi se pred bombastičnim transferom.

Miroslav Raduljica u Crvenoj zvezdi? Nakon ove izjave mnogo toga je jasnije!

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica potpusuje za Crvenu zvezdu, juče je kao bomba odjeknulo košarkaškim krugovima ne samo u našoj zemlji.

I dok armija Zvezdinih navijača sa nestrpljenjem iščekuje konačnu realizaciju transfera, mnogi postavljaju pitanje da li uopšte ima istine u ovim informacijama, s obzirom da je nekadašnji srpski reprezentativac jedan deo svoje karijere proveo u superničkom taboru, ekipi Partizana.

Međutim, možda bi izjava Miroslava Raduljice koju je dao u februaru ove godine, mogla mnogo toga da pojasni:

- Voleo bih da svi imamo po pet jakih klubova, kao ja kada sam igrao ABA ligu. Možda nisu bili jačine kao Zvezda i Partizan, ali je bilo više timova na istom nivou. Ne pratim nešto posebno, ali moj kum je u Zvezdi i jako sam ponosan na njega. Ja nikada nisam navijao ni za koga, pa misle da navijam za Partizan jer sam igrao. Ako nisi naš, onda si njihov… Može i drugačije - istako je tada tridesetčetvorogodišnji košarkaš.

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica dok je nastupao u dresu Partizana

 

Crevna zvezda je u svoje redove već dovela Nemanju Nedovića. Eventualni dolazak Miroslava Raduljica svakako bi značio da klub u narednoj sezoni ima ne tako male ambicije čak i kada je u pitanju evroligaška konkurencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading