Potpuni preokret: Da li je Nikola Kalinić na pragu odluke koja menja sve - zbog nje se odriče katalonskih miliona?

Autor:

Sport

08.07.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaško transfer leto očigledno će biti prilično uzbudljivo kada je klub sa Malog Kalemegdana u pitanju.

Potpuni preokret: Da li je Nikola Kalinić na pragu odluke koja menja sve - zbog nje se odriče katalonskih miliona?

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Košarkaški klub Crvena zvezda po okončanju prethodne, trofejne sezone ostala je bez prvog trenera Dejana Radonjića i klub i dalje razmatra sve potencijalne opcije kada je pitanje novig šefa stručnog štaba u pitanju.

Sa druge strane, sportski sektor je već krenuo u kompletiranje rostera za sezonu u kojoj će se klub suočiti sa velikim brojem izazova.

Tim povodom u redove crveno-belih već je stigoao Nemanja Nedović. Nekadašnje dete crveno-belih dolazi iz atinskog Panatinaikosa i obavezao se na trogodišnju vernost aktuelnom srpskom i regionalnom šampionu. Istovremeno, u košarkaškim krugovima pojavila se informacija da je Crvena zvezda zainteresovana i za nekadašnjeg košarkaša Partizana i srpskog reprezentativca Miroslava Raduljicu.

Pored svega navedenog u košarkaškim krugovima se pojavila i informacija koja bi i te kako obradovala milionsku armiju Zvezdinih navijača.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

I naredne godine u dresu omiljenih boja?

 

Naime, iako se činilo da Nikola Kalinić ovog leta definitivno, po drugi put u karijeri napušta redove crveno-belih, čini se da to i nije toliko sigurno. Pregovori Kalinića i Barselone trenutno su u zastoju što bi Crvena zvezda mogla daiskoristi. Sve se češće govori da i sam Nikola Kalinić ne bi imao ništa protiv da i naredne sezone bude stanovnik srpske prestonice.

Pored činjenice da Crvena zvezda planira formiranje konkurentnog tima kada je evroligaška scena u pitanju, Nikola Kalinić je krajem maja dobio kćerku pa upravo ta činjenica može biti ključna u odluci da barem i narednih 365 dana ostane u crveno-belom dresu i krene u pohode kako na TOP 8 Evrolige, tako i u odbranu svih domaćih trofeja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading