NEDOVIĆ POTPISUJE ZA ZVEZDU! Crveno-beli uzvraćaju udarac Panatinaikosu!

Autor:

Sport

07.07.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnja transfer bomba.

NEDOVIĆ POTPISUJE ZA ZVEZDU! Crveno-beli uzvraćaju udarac Panatinaikosu!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Trener Dejan Radonjić ovog leta je srpsku prestonicu zamenio Atinom. Nakon velikih uspeha na klupi crveno-belih obreo se u redovima Panatinaikosa, ali Košarkaški klub Crvena zvezda sprema "paklenu osvetu".

Kako saznajemo, novi član ekipe sa Malog Kalemegdana postaće srpski reprezentativac Nemanja Nedović, a njegov povratak u redove Crvene zvezde uskoro će i zvanično biti obelodanjen. Nedović će sa klubom u kojem je ponikao potpisati trogodišnji ugovor.

Republika

Foto: Starsport

Povratak na Mali Kalemegdan - Nemanja Nedović

 

Tridesetjednogodišnji košarkaš svoje prve korake upravo je napravio u klubu sa Malog Kalemegdana, a zatim ga je put vodio preko litvanskog Ritasa, Golden Stejta, Santa Kruza, španskih klubova Valensije i Unikahe i milanske Olimpije, da bi 2020. godine postao deo grčkog velikana.

Potpuno je jasno da bi povratkom Nemanje Nedovića Crvena zvezda dobila veliko pojačanje koj e bi moglo garantovati ostvarenje ciljeva crveno-belih u izazovnoj sezoni koja sledi.

Nemanja Nedović bi trebao da se obaveže na trogodišnju vernost crveno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading