Kao da su se kamenjem na boga bacali: FMP Meridian saznao ime rivala u kvalifikacijama - nije moglo teže!

Autor:

Sport

07.07.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakn dugog niza godina ekipa iz Železnika naći će se na međunarodnoj sceni.

Kao da su se kamenjem na boga bacali: FMP Meridian saznao ime rivala u kvalifikacijama - nije moglo teže!

Foto: Starsport

Ekipa FMP Meridiana iza sebe ima prilično uspešnu sezonu. Košarkaši iz Železnika u regionalnom takmičenju uspeli su da obezbede plasman u doigravanje, dok su u okviru nacionalnmog šampionata bili učesnici finala plej-ofa.

Nakon ostvarenog, došlo je vreme da se klub ponovo pojavi i na evropskoj sceni.

U predstojećoj sezoni Košarkaški klub FMP Meridian učestvovaće u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona, a žreb je danas odlučio da prvi protivnik momcima iz Železnika na putu ka grupnoj fazi ovog takmičenja bude ekipa španske Breogane za koju nastupa nekadašnji košarkaš kako ovog kluba tako i Crvene zvezde Nemanja Nenadić.

Republika

Foto: Starsport

U Železniku će se gledati evropska košarka?

 

Ukoliko “Panteri” uspeju da eliminišu španskog predstavnika u polufinalu kvalifikacija igraće sa ekipom Opave iz Češke, a na poslednjoj kvalifikacionoj stepenici čekaju ih Gmunden, Parnu Sadam ili Baken Bers.

Opšti je utisak da FMP Meridian nije imao sreće u žrebu, ali s obzirom da se klub do sada osetno pojačao, jasno je da su ambicije da se obezbedi plasman u grupnu fazu ovog takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading