Mogu li autsajderi da sruše najveće kvote na svetu na KuPS i Ružomberok?

Autor:

Sport

07.07.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mozzart daje najjače koeficijente

Mogu li autsajderi da sruše najveće kvote na svetu na KuPS i Ružomberok?

Foto: Tanjug/AP

Lopta nije više u stanju mirovanja pošto se na Starom kontinentu uveliko igraju kvalifikacije za vrhunska evropska takmičenja. Jedno od njih je Liga konferencije, u sklopu koje su bukmejkeri Mozzarta ponudili promo kvote.

Za danas su spremili dva koeficijenta koja će u svakom trenutku biti najveća na svetu. Radi se o jedinici na finski KuPS protiv gruzijske Dile Gori, odnosno kecu na slovački Ružomberok u sukobu sa Kauno Žalgirisom iz Litvanije (okršaj iz Slovačke možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

KUPS - DILA GORI (ČETVRTAK, 18.00), KEC 1,60

KuPS posle 13 mečeva u prvenstvu Finske zauzima prvu poziciju. Tim je uspeo da sakupi 30 poena i u dobroj je formi. Dozvolio je samo jedan poraz do sada u šampionatu i to na gostovanju Honki. U domaćim utakmicama, KuPS još ne zna za neuspeh, i pun samopouzdanja dočekuje prvi duel uvodne runde kvalifikacija za najmlađe kontinentalno takmičenje. Dila Gori je trenutno četvrti tim Gruzije. Šampionat u ovoj zemlji je u punom jeku, tako da ovaj sastav nema problema sa formom. U 20 utakmica Dila Gori je osvojio 34 boda. Na poslednjem meču je poražen od Torpedo Kutaisija na strani sa 4:1.

Foto: Tanjug/AP

UEFA Liga konferencija

 

RUŽOMBEROK - KAUNO ŽALGIRIS (ČETVRTAK, 18.30), KEC 1,35

Posle relativno kratke pauze, vicešampion Slovačke ulazi u takmičarski fudbalski ringišpil. Ružomberok sezonu počinje u kvalifikacijama za Ligu konferencije protiv litvanskog Kauno Žalgirisa. Na kraju kratkih priprema, Ruže se nisu baš najbolje pokazale pošto su u poslednja dva prijateljska dmeča izgubile od člana Cvajte Fortune Diseldorf (1:3) i od poljskog drugoligaša iz Katovica (0:2). Protivnik iz Litvanije, gde se sezona igra po sistemu jesen-proleće, biće spremniji za ovaj meč. Iako je na šestom mestu, ušao je u formu pred ove sdudare jer na šest vezanih duela u svim takmičenjima nije izgubio.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading