Pripreme za novu sezonu već počinju: FMP doveo američkog pleja!

Autor:

Sport

10.06.2022

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna košarkaška sezona još uvek nije gotova, a klub iz Železnika je već krenuo u pripremu za narednu.

Pripreme za novu sezonu već počinju: FMP doveo američkog pleja!

Foto: KK FMP

Košarkaši FMP-a

Košarkaši FMP Meridiana administrativnim putem obezbedili su plasman u finale plej-ofa nacionalnog šampionata Srbije gde će se sastati sa boljim iz duela u kojem će snage odmeriti Crvena zvezda i Mega.

I dok košarkaši iz Železnika očekuju protivnika u direktnoj borbi za titulu, rukovodstvo kluba radi na jačanju rostera za narednu sezonu.

Košarkaš Univerziteta Ilinois Trenton Frejzer postao je član kluba iz beogradskog kluba i u narednoj sezoni nosiće dres "Pantera".

Frejzer igra na poziciji plejmejkera, visok je 188 centimetara. U nedavno okončanoj kolež sezoni zabeležio je 31 nastup u dresu svog Univerziteta. Prosečno je na parketu provodio 35 minuta i beležio 11,6 poena, 2,8 skokova i 4,1 asistenciju.

Svoju najbolju partiju pružio je u susretu protiv Nebraske zabeleživši 29 poena, pet asistencija i četiri ukradene lopte.

 

 

Ekipa FMP-a prethodnu sezonu u regionalnoj ABA ligi okončala je na šestoj poziciji ostvarivši skor od 14 pobeda i 12 poraza. U preliminarnoj rundi plej-ofa sastali su se sa ekipom podgoričke Budućnosti gde su u oba meča poraženi rezultatima 76:70 u Podgorici i 79:74 u dvorani u Železniku.

Sigurno rukovodstvo FMP Meridiana ima težnju da naredne sezone izbori plasman među četiri ekipu u regionalnom takmičenju i da možda ponovo izbori plasman u evropska takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading