Zadovoljio je sve kriterijume: Kako nezvanično saznajemo, Ostin Holins će i naredne sezone nositi crveno-beli dres!

Autor:

Sport

09.06.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona 2021/22 još uvek nije okončana kada su košarkaška takmilenja u pitanju, ali aktuelni šampion regionalnog takmičenja i predstavnik ABA lige u elitnom takmičenju naredne sezone, već sada radi na formiranju ekipe za naredni period.

Zadovoljio je sve kriterijume: Kako nezvanično saznajemo, Ostin Holins će i naredne sezone nositi crveno-beli dres!

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Košarkaši Crvene zvezde prigrlili su novi pehar u regionalnoj ABA ligi i sa puno optimizma očekuju i pohod na krunu kada je srpski nacionalni šampionat u pitanju.

I pored te činjenice u klubu su već započele pripreme za narednu sezonu u kojoj će klub sa Malog Kalemegdana ponovo biti deo evroligaškog karavana.

Kako portal Republika.rs nezvanično saznaje Ostin Holins će i naredne sezone biti stanovnik srpske prestonice. Trener Dejan Radonjić je zadovoljan partijama koje je u aktuelnoj sezoni pružio tridesetogodišnji košarkaš i želi da ga u rosteru ima i za narednu sezonu.

Ostin Holins je rođen u Čendleru, Arizona 8. novembra 1991. godine. Nakon okončanja Univerziteta Minesota, započeo je profesionalnu karijeru na Starom kontinentu gde je nastupao u Francuskoj, Finskoj i Nemačkoj. Najbolje partije pružio je u dresu ruskog Zenita u kojem je nastupao od 2019. do 2021. godine.

Foto: Starsport

Ostin Holins

 

Leta prethodne godine postao je član Crvene zvezde i sa klubom sa Malog Kalemegdana okitio se titulom ABA lige, kao i trofejem u Kupu Radivoja Koraća, a imaće priliku i da u srpskom nacionalnom šampionatu stigne do trofeja.

Tokom sezone 2021/22 u regionalnom takmičenju odigrao je 30 mečeva. Prosečno je na terenu provodio nešto više od 20 minuta na terenu ostvarivši skor od 9,1 poen, 2,3 skoka, jednu asistenciju i 1,5 ukradenih lopti.

Kada je reč o evroligaškom takmičenju Holins je odigrao 28 mečeva, prosečno je na parketu provodio nešto manje od 21 minuta ostvarivši učinak od 8,1 poena, 1,9 skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading