ŠARIĆ OSTAJE U ZATVORU: Narko-bosu produžen pritvor 30 dana

Autor: Republika

Hronika

10.06.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darku Šariću je produžen pritvor.

ŠARIĆ OSTAJE U ZATVORU: Narko-bosu produžen pritvor 30 dana

Foto: Tanjug

Darko Šarić

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Posebno odeljenje za organizovani kriminal je odlučujući o predlogu Tužilaštva za organizovani kriminal za produženje pritvora, doneo rešenje kojim se prema D.Š, D.L, D.M i U.R produžava pritvor u trajanju od 30 dana - kaže se u saopštenju Višeg suda.

"Prema D.Š i U.R. pritvor je produžen usled postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju će ometati postupak uticajem na svedoke, uništiti, sakriti ili izmeniti dokaze ili tragove krivičnog dela I usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo sve u skladu sa odredbom člana 211 stav 1 tačka 1, 2 i 3 ZKP".

- Prema okrivljenom D.L usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, uništiti, sakriti ili izmeniti dokaze ili tragove krivičnog dela usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo sve u skladu sa odredbom člana 211 stav 1 tačka 2 i 3 ZKP, a okrivljenom D.M usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo sve u skladu sa odredbom člana 211 stav 1 tačka 3 ZKP - zaključuje se u saopštenju.

Optuženi imaju pravo na žalbu u naredna tri dana.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading