POMISLIO BI ČOVEK DA JE PRVI APRIL I NESLANA ŠALA! Premijerka oštro odbrusila Briselu: PREKINITE SA LICEMERJEM!

Autor:

Vesti

14.08.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić oštro je reagovala na pokušaj Evropska spoljnopolitička služba (EEAS) da izjednači Beograd i Prištinu i obe strane pozove da se suzdrže "zapaljive retorike"

POMISLIO BI ČOVEK DA JE PRVI APRIL I NESLANA ŠALA! Premijerka oštro odbrusila Briselu: PREKINITE SA LICEMERJEM!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

- Gledajući ovu izjavu EEAS-a, neko bi pomislio da je danas 1. april, a ne 14. avgust. Mora biti da je u pitanju neka (vrlo neslana) šala - napisala je premijerka.

 

 

- Punih 175 dana, Aljbin Kurti provocira oružani konflikt sa Srbima. I to u godini koja će ostati upamćena kao godina u kojoj je Kurti istim tim Srbima na Kosovu i Metohiji oduzeo najosnovnija ljudska prava - zabranivši im da glasaju. Osim beskorisne pisane izjave, EU nije učinila baš ništa ovim povodom. Nasuprot tome, moto predsednika Vučića i Srbije je jasan: mir i stabilnost. Bliži nam se deset (10) godina od potpisivanja Briselskog sporazuma koji EU jednostavno ne može da sprovede. Čak i sama EU priznaje da ne mogu da nateraju Kurtija da uspostavi Zajednicu srpskih opština - okosnicu Briselskog sporazuma. Tužno je videti da EU ne vidi sopstvenu krivicu za to gde se danas nalazimo. Da je EU uradila svoj deo posla - osigurala primenu Briselskog sporazuma i garantovala osnovna ljudska prava Srbima na KiM - stvari bi danas izgledale mnogo drugačije. Zato, molim vas, prekinite sa licemerjem - dodala je premijerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading