Isplivali NOVI DETALJI masakra na Cetinju: Borilović imao DOZVOLU ZA ORUŽJE - LOVAČKOM PUŠKOM nasumično pucao na nedužne ljude!

Autor:

Svet

14.08.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Borilović je usmrtio 11 osoba na Cetinju lovačkom puškom i pucao nasumično na ljude po ulici.

Isplivali NOVI DETALJI masakra na Cetinju: Borilović imao DOZVOLU ZA ORUŽJE - LOVAČKOM PUŠKOM nasumično pucao na nedužne ljude!

Foto: Tanjug/AP/printscreen

Vuk Borilović (34) usmrtio je 11 osoba na Cetinju u jezivom masakru koji se dogodio u petak, a među kojima je dvoje dece. On je nakon toga ubijen. U pucnjavi je ranjeno šest osoba od kojih je dvoje hospitalizovano na Cetinju, a četvoro u Kliničkom centru Crne Gore.

Podgoričke Vijesti pišu da je Borilović imao dozvolu za oružje kojim je počinio nezapamćeni masakr, jer je kao lovac imao oružni list.

Foto: Tanjug/AP

Mesto zločina

Borilović je pogođen sa najmanje pet metaka, pokazala je obdukcija, a prema saznanjima Vijesti, obdukcija pokazuje da ima barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

Foto: Tanjug/AP

Mesto zločina

Fotografije sa mesta maskra otkrivaju dramatične prizore sa uviđaja nezapamčenog zločina.

Na njima se, između ostalog, vidi i oružje iz kojeg je izvršen masakr, u rukama jednog policijskog tehničara.

Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić rekla je za TV Vijesti, nakon okončanog uviđaja, da su na licu mesta zatekli devet smrtno stradalih osoba, a da su nakon toga još dve osobe podlegle povredama u Kliničkom centru u Podgorici.

Foto: Tanjug/AP

Mesto zločina

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin saopštio je da je napadač pucao na porodicu čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina.

- On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja – lovačke puške - lišio života dvoje djece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla povredama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a ranio šest - naveo je Brđanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading