Čovek koji je izgubio dve sestre u KRVAVOM PIRU NA CETINJU poručio vlastima samo jedno: NE TERETITE NENA, NJEGOV ČIN JE HEROJSKI!

Autor:

Svet

14.08.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na komemoraciji žrtvama koje su izgubile život tokom tragičnog masakra na Cetinju, brat dve ubijene žene obratio se prisutnima i ostavio ljude bez teksta.

Čovek koji je izgubio dve sestre u KRVAVOM PIRU NA CETINJU poručio vlastima samo jedno: NE TERETITE NENA, NJEGOV ČIN JE HEROJSKI!

Foto: Tanjug/AP/Instagram/pg_forass

Komemoracija žrtvama koje su izgubile život u krvavom napadu Vuka Borilovića, održana je danas. Tom prilikom prisustvali su i bližnji žrtvava, jedan je imao potrebu da se obrati prisutnima i predstavnicima vlasti, jer smatra da je čovek koji je ubio Borilovića heroj. 

Tiodor Radunović koji je ostao bez dve rođene sestre Mile i Aleksandre obratio se predstavnicima vlasti sa molbom da Cetinjanin, koji je pucao u ubicu Vuka Borilovića, bude oslobođen i da ga nadležni ne terete za bilo koje krivično delo. 

Foto: Tanjug/AP/Printskrin/Instagram/socijaldemokratecrnegore

Vuk Borilović

Radunović je pozvao da se odgovornosti oslobodi Nenada Nena Kaluđerovića, čovek koji je, kako je kazao, zaustavio krvavi pir na Cetinju.

Da ta deca koju taj čovek ima, ne ostaju bez oca po drugi put, molim vas da se taj čovek ne tereti - kazao je Radunović i poručio da je to herojski čin.

Nakon njegovog kratkog obraćanja u sali su se čili aplauz i reči podrške, prenosi Informer. 

Podsetimo, Crna Gora je 13. avgusta proglasila trodnevnu žalost zbog velike tragedije u kojoj je Vuk Borilović izvršio masakr nad nedužnim ljudima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading