ZVEZDAŠI, UNIFORMIŠITE SE: Delije spremaju spektakl za meč sa Makabijem! (FOTO)

Autor:

Sport

14.08.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvak Srbije će imati veliki vetar u leđa tokom završne borbe za ulazak u Ligu šampiona.

ZVEZDAŠI, UNIFORMIŠITE SE: Delije spremaju spektakl za meč sa Makabijem! (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdaški izazov za meč protiv Makabi Haife

Fudbaleri Crvene zvezde fenomenalno su otvorili novu sezonu, odigrali su sedam utakmica u svim takmičenjima i upisali su sve pobede, uz gol-razliku 28:1.

To im je donelo veliku prednost nad večitim rivalom u Superligi Srbije, ali i mesto u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, gde će im rival biti Makabi iz Haife.

Prva utakmica tog dvomeča igra se u sredu u Izraelu, a revanš je na programu narednog utorka (23. avgust) na "Marakani".

Za taj meč navijači Crvene zvezde spremaju spektakularnu koreografiju.

Delije su još na utakmici protiv Pjunika, kada su svi došli u dresovima voljenog kluba, predstavile plan za naredni evropski duel, a protiv Voždovca su samo ponovili zadatak svih koji dolaze.

Naime, svi koji protiv Makabija budu na Severu ili Jugu moraju biti u belim majicama, dok oni na Zapadnoj i Istočnoj tribini treba da dođu u crvenim.

Utakmica između Zvezde i Makabija u Beogradu se igra 23. avgusta od 21 čas, a nema sumnje da će atmosfera biti spektakularna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading