Stanković stao u zaštitu Kataija pred Haifu! Deki odbrusio čitavoj javnosti!

Autor:

Sport

14.08.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković u intervjuu za "Mozzartsport" bacio je sve karte na sto uoči dvomeča protiv Makabija iz Haife u borbi za ulazak u Ligu šampiona.

Stanković stao u zaštitu Kataija pred Haifu! Deki odbrusio čitavoj javnosti!

Foto: Starsport

Srpski šampion prvi duel protiv Izraelaca igra na strani u sredu od 21 čas:

- Znamo da je Makabi ozbiljno organizovana ekipa, i da rade odličan pritisak na polovini protivnika. Korsite domaći teren maksimalno, dobro su organizovani, imaju brzinu i iskustvo. Hrabri su, ne ostaju pozadi jedan na jedan, uvek na svojoj polovini imaju igrača više. Zato imaju momke napred koji rade za dvojicu ili trojicu, videćemo da li će Šeri moći da igra. Nije ga bilo u poslednjoj utakmici, počeo je zagrevanje protiv Apolona, ali nisu hteli da reskiraju. To je igrač vrhunskih kvaliteta.

Republika

Foto: Starsport

Trio fantastiko Crvene zvezde

- Momak koji igra ispred odbrane sa brojem četiri Ali Mohamed je ključ njihove igre. On im daje ravnotežu, bez greške čita igru, postavljen je u perfekciji u fazi odbrane i u fazi napada. Protok lopte ide preko njega. U oči upada i drugi zadnji vezni sa brojem šest, govorim o Netu Laviju . Radijus kretanja u oba pravca mu je izvanredan. Kada se brane spuste se u 4-1-4-1, ali su dosta organizovani.

O atmosferi u Haifi i velikom pritisku sa tribina:

- Jača atmosfera je na Ajbroksu. Videli smo šta znači pritisak sa tribina. Uspeli smo da damo jedan ili dva gola, promašimo penal, i da se pitamo. Imamo iskusne momke, igrajući pred Marakanom koja se trese smo stekli ozbiljno iskustvo. Svestan sam da će oni tamo biti jači, poslaće ih jače na nas njihovi navijači. Ovde ćemo mi biti jači.

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Dejan Stanković

- Nekada igraju dosta slično nama, sa istim igračima mogu da se transformišu, nekada igraju sa tri pozadi, nekada sa četiri, ponekad i sa dva špica. Zanimljiva ekipa, koja je kvalitetan rival. Opet kažem: Poštujemo ih, ali neće ovo biti nemoguća misija.

Da li će spremiti iznenađenje za Makabi?

- Smišljam nešto!

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai u duelu sa igračima Voždovca

Zatim je govorio i o kritikama upućenim Aleksandru Kataiju nakon meča protiv Voždovca koji je Zvezda rešila u svoju korist sa 4:0. Katai je imao nekoliko dobrih prilika, ali čini se da je bio potpuno razmagnetisan na terenu u subotu veče:

- On kod mene nema dva kredita, nego dva života! Eto, to vam je kažem. To je Sale Katai. Znači slobodno da napištete da on kod mene ima dva života. Da mi stavljamo pod upitnik Aleksandra Kataija.... Ne znam stavrno da li još nešto da kažem. Ne znam kako da se izrazim, a da ne bude grubo. Da to loše ne izgleda u novinama. Evo, ovako ću: “Koda neko nešto kaže protiv Kataija, to je kao da me ozbiljno vređa. Baš da me ružno vređa. Moram opet da ponovim da Sale kod mene ima dva života- zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading