NI REČI O PLEJ-OFU: Stanković poziva na OPREZ pred Pjunik - cilj je poznat, strpljenjem do Lige šampiona!

Autor:

Sport

02.08.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Zvezde izneo očekivanja uoči prvog susreta 3. runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

NI REČI O PLEJ-OFU: Stanković poziva na OPREZ pred Pjunik - cilj je poznat, strpljenjem do Lige šampiona!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, potpuno je fokusiran na dvomeč sa Pjunikom, te nije želeo da komentariše žreb za plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli bi u završnoj rundi mogli da se sastanu sa kiparskim Apolonom ili izraelskim Makabijem, ali Dekija to trenutno ne zanima previše.

Ne, neću da komentarišem žreb - kratko je rekao Stanković na konferenciji za novinare povodom okršaja sa jermenskim prvakom.

Kormilar kluba iz Ljutice Bogdana imao je samo reči hvale za ekipu Pjunika.

Pjunik možda nije favorit, ali videli smo brojna iznenađenja u ovoletošnjim kvalifikacijama. Mnogo smo se spremali za ovaj dvomeč, izanalizirali smo odlično rivala. Pjunik je ekipa koja menja igrače, sistem u toku utakmice, ali bićemo spremni na svako pitanje koje nam Jeremeni budu postavili. Očekujemo pun stadion, dobru igru i uradićemo sve da prođemo - izjavio je Stanković, a potom je dodao:

Jermenski fudbal sam pratio dok sam radio u UEFA, tada sam dolazio u tu zemlju i pratio mlade igrače od 14 ili 15 godina. Ima Pjunik i sada taj talenat, ima i strance. Trener zna da skriva postavom osnovnu ideju, kao i mesta igračima. Ali mi ne želimo da pobegnemo od uloge favorita. Ući ćemo sa mnogo strpljenja i pameti u ovaj meč.

Trener Zvezde raspolaže sa svim snagama, a na teren našeg najvećeg stadiona trebalo bi da istrči i oporavljeni defanzivac Strahinja Eraković.

Eraković se oporavio od povrede, trenirao je juče, treniraće i danas. Ako ne bude iznenađenja – igraće.

Republika

Foto: Starsport

Eraković spreman za Pjunik

Cilj crveno-belih je jasan, ali Deki je još jednom pozvao na oprez, apostrofirajući značaj narednog dvomeča.

Završni cilj je prolaz, kako će da dođe taj prolaz, ne zanima me. Samo me zanima cilj. Ako se to desi, bavićemo se daljim rivalima. Ali ovaj meč je za nas presudan. Za klub, navijače, za celinu. Moramo da budemo strpljivi, jer kada neko igra u gostima može da se povuče i čeka kontru. Oni jesu dali tri gola u Luksemburgu posle grešaka rivala, ali su ceo meč sjajno radili. Očekujem baš jak otpor, ali težićemo da zaustavimo njihove prenosne lopte, da budemo mirni na drugoj lopti - reči su Dejana Stankovića.

Podsetimo, prvi duel 3. kola kvalifikacija za elitno takmičenje Zvezda - Pjunik igraće se u sredu od 20 časova i 45 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading