SVI BI KOD DŽESIKE NA MASAŽU: Engleski klub ima najzgodniju fizioterapeutkinju! Igrači stalno prijavljuju povrede, kako bi ih ona lečila! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

14.08.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čaršijom kruže priče da se najčešće žale na bol u predelu prepona.

SVI BI KOD DŽESIKE NA MASAŽU: Engleski klub ima najzgodniju fizioterapeutkinju! Igrači stalno prijavljuju povrede, kako bi ih ona lečila! (FOTO GALERIJA)

Foto: Twitter printscreen/jessicahegarty1

Džesika Hegarti

Velški klub Njuport Kaunti igra u engleskoj Ligi dva, odnosno četvrtom rangu takmičenja na Ostrvu, ali je u jednoj kategoriji definitnivno najbolji.

U pitanju je medicinski tim, pošto je glavna fizioterapeutkinja atraktivna Džesika Hegarti.

Džesika je Velšanka koja ima 23 godine, a već četiri sezone radi u Njuportu.

Ona je u žižu javnosti dospela kada je jedan igrač popularne simulacije "Football Manager" instalirao dodatak da mu se prikazuju face svih u igrici i tada je video prelepu Džesiku. Kako kaže, istog trenutka mu je postalo jasno zašto su mu igrači stalno povređeni.

Ipak, svi ti igrači sigurno znaju da je prelepa Džesika u vezi sa njihovim kolegom Benom Kabangom koji igra za Svonsi, a prethodno je nastupao za omladinske selekcije baš Njuporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading