KADIROV POSLAO BRUTALNU PORUKU: Ako neko pokuša da nam odgrize deo zemlje - OSTAĆE BEZ ZUBA!

Autor:

Svet

14.08.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Čečenske republike, Ramzan Kadirov, uputio je liderima Zapada jasnu poruku da ne treba da stvaraju strategije za raspad Rusije, već da razmisle kako mogu da sarađuju sa ovom državom.

KADIROV POSLAO BRUTALNU PORUKU: Ako neko pokuša da nam odgrize deo zemlje - OSTAĆE BEZ ZUBA!

Foto: Tanjug/AP/printscreen

Prethodni period u svetlu rata u Ukrajini, označili su pokušaji Zapada da Rusiju dovede u poziciju da se povuče iz ove ratom obuhvaćene zemlje.

To se pre svega ogleda u paketima sankcija koje su Zapadne zemlje uvele Rusima, a takođe i njihovom spremnošću da vojno pomognu Odbrambenim snagama Ukrajine. 

Foto: printscreen

Džo Bajden i Ramzan Kadirov

Visoki zvanični Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država su u konstantnom klinču sa ruskim predstavnicima.

Njihova retorika jasno pokazuje osuđivački stav prema ruskoj invaziji u Ukrajini, kojoj ova moćna država krši međunarodno pravo i osnovne ljudske slobode, pravdajući to denacifikacijom i oslobađanjem naroda od "ukrajinskih okova". 

Strategije koje koriste u cilju onemoćanja Rusije i raspada njenih oružanih snaga, do sada nisu uznemirile Vladimira Putina i Kremlj, koji su odlučni da ono što zovu "specijalnom vojnom operacijom" sprovedu do kraj.

Kadirov upozorava Zapad 

Foto: Tanjug/AP

Ramzan Kadirov

Jedan od glavnih saradnika predsednika Rusije, Ramzan Kadirov, lider Čečenske republike, od početka sukoba u Ukrajini šalje jasne poruke Zapadu da ne iskušavaju strpljenje Rusije. 

On se na svom Telegram kanalu obratio liderima Zapada govoreći da treba da odustanu od strategije raspada Rusije i da razmisle kako da izgrade saradnju sa njom. 

- Zapadni svet očigledno do sada nikako da shvati jednu stvar. Današnja Rusija nije Gorbačovljevski savez republika i nije Jeljcinova teritorija, podignuta na puču, deficitu i nelikvidnosti. Ovo je sasvim drugačija i snažna Rusija, i vi, zapadni političari ne treba da preispitate strategiju raspada Rusije, već odnos prema saradnji sa njom. Ona se od države koju je Zapad opljačkao i ponizio za poslednjih preko 20 godina, pretvorila u državu sa jakom političkim strukturom, reorganizovanom u skladu sa strateškim ciljevima, prekaljenom i nepokolebljivom - ocenio je Kadirov na Telegram kanalu.

On je dodao da zapadnim zemljama ne vredi da se svađaju sa Rusijom.

- Kako je ispravno primetio naš predsednik Vladimir Putin, ako neko pokuša da nam odgrize deo zemlje - ostaće bez zuba - istakao je Kadirov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading