LALATOVIĆ NE RAZUME UPRAVU PARTIZANA: Da sam na njihovom mestu, ja bih to OVAKO!

Autor:

Sport

14.08.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperamentnom stručnjaku je neshvatljivo da su se crno-beli "najslabije pojačali" u sezoni koja prvaku države donosi direktan plasman u Ligu šampiona.

LALATOVIĆ NE RAZUME UPRAVU PARTIZANA: Da sam na njihovom mestu, ja bih to OVAKO!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana užasno su započeli novu sezonu, pošto su već na prvoj prepreci ispali u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a u trenutku objavljivanja ovog teksta na tabeli Superlige zauzimaju 10. poziciju sa 10 bodova manje od Crvene zvezde.

Istina, crveno-beli su odigrali meč više, ali to svakako nije situacija u kojoj su se navijači "Parnog valjka" nadali da će njihov klub biti u prvoj sezoni koja prvaku Srbije donosi direktan plasman u Ligu šampiona.

Loše stanje u Humskoj prokomentarisao je i trener banjalučkog Borca Nenad Lalatović.

Ja da sam sada u upravi Partizana, ja lično, Nenad Lalatović, javno bih izašao i rekao "hoću da pravim pozajmicu, pet ili sedam miliona evra". Sve bih uložio u igrače i zadužio bih se ako treba, neka i propadne ta investicija, ali bih znao da ulažem u to da bih ušao u Ligu šampiona koja donosi 30 miliona. Meni je neshvatljivo da se Partizan najslabije pojačao, a da ima ispred sebe sezonu koja donosi ogroman profit. Taj profit da bi se ostvario mora da se uloži debelo. Dovedeš prava pojačanja koja zaslužuju da igraju u Partizanu i koja mogu da donesu nešto Partizanu - rekao je nekadašnji trener Crvene zvezde i brojnih drugih klubova iz Superlige Srbije tokom gostovanja u podkastu "Radio Sport Box".

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Nastavio je u istom ritmu.

Tih sedam miliona uložiš, ako uđeš u Ligu šampiona zaradio si 23, a sedam si vratio. To je rizik koji mora da se napravi da bi se uspelo. Crvena zvezda plaća debelo. Doveli su Pešića, ko zna koliki ugovor ima, doveli su i Kangvu. Zamislite koji su to igrači sa kakvim ugovorima - podvukao je Lalatović.

Ipak, ni Lalatović u ovom momentu i nema baš zavidne rezultate, pošto je sa Borcem ispao iz Lige konferencija od B36 Toršavna sa Farskih Ostrva, a u Premijer ligi BiH zauzima četvrto mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading