OBEZBEĐENJE IH RAZDVOJILO: Navijač isprozivao Medvedeva, Rus momentalno krenuo da se obračuna sa njim! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danil je pretio momku koji je "zapržio čorbu".

OBEZBEĐENJE IH RAZDVOJILO: Navijač isprozivao Medvedeva, Rus momentalno krenuo da se obračuna sa njim! (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/dmedvedevfans

Danil Medvedev u svađi sa navijačem

Najbolji teniser sveta, po ATP listi, Danil Medvedev po lošem će pamtiti ovogodišnji Masters u Montrealu, pošto je ispao već u drugom kolu, odnosno u svom prvom meču u Kanadi.

Bolji od njega tada je bio Nik Kirjos, a sada se na društvene mreže isplivao jedan snimak na kom se vidi kako je Rus posle meča preuzeo ulogu Australijanca.

Naime, jedan od navijača ispred stadiona je dobacio Medvedevu "Gubitniče", zbog čega je prvi reket planete poludeo i krenuo u obračun sa njim.

Srećom, usledila je munjevita reakcija obezbeđenja koje je postavkom na pravo mesto razdvojilo "zaraćene" strane, pa je izbegnut veći incident.

Na kraju se sve završilo sa pitanjem Medvedeva "Šta si rekao?" i konstatacijom da će navijač morati da porazmisli o ovakvim stvarima, uz to mu preteći prstom. Takođe, Rus je tražio od njega da ne gleda u pod dok traje rasprava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading