Promo kvote na Milan, Hofenhajm i Aston Vilu su najveće na svetu u Mozzartu!

Autor:

Sport

13.08.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde nećete da nađete veće.

Promo kvote na Milan, Hofenhajm i Aston Vilu su najveće na svetu u Mozzartu!

Foto: Tanjug/AP

Konačno, zvanične mečeve igraju i najbolji klubovi Evrope. Na meniju su najzad Lige petice, a bukmejkeri Mozzarta su za danas ponudili tri promo kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su jedinica na Milan protiv Udinezea na San Siru u prvom kolu Serije A (ovaj meč, kao i sve duele najjačeg italijanskog fudbala, možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, besplatno uz registraciju), kao i jedinice na Hofenhajm u sudaru sa Bohumom, odnosno na Aston Vilu protiv Evertona.

MILAN - UDINEZE (SUBOTA, 18.30), KEC 1,53

Milan je u prethodnoj kampanji igrao veoma dobro i osvojio je dugo čekanu titulu prvaka Italije. Posebno je bio jak u poslednjih pet kola, kada je ređao pobede koje su mu omogućile da zaobiđe Inter. Pored toga, Rosoneri su primili samo 12 golova u 19 domaćih utakmica. Skoro sve prijateljske sparinge Milan je rešio u svoju korist, pa Milanezi orni dočekuju premijeru sa Udinezeom. Gosti sa severa su lane sakupili 47 bodova i zauzeli mesto u sredini tabele. Inače, uspeli su da pobede samo u pet od 19 gostovanja.

HOFENHAJM - BOHUM (SUBOTA, 15.30), KEC 1,67

Hofenhajm je na startu Bundeslige poražen u Menhengladbahu od domaće Borusije sa 3:1. Hof je čak poveo, ali je u ranoj fazi ostao sa igračem manje i Ždrepci su iskoristili brojčanu prednost. Prethodno je Hofenhajm u Kupu pobedio Redinghauzen (2:0) posle produžetaka. Bohum je u prvom kolu izgubio na svom terenu od Majnca sa 1:2. Ništa lošije nisu izgledali gosti u igri, ali je bilo velikih problema sa preciznošću i realizacijom šansi. Bohum je meč u Kupu Nemačke završio u svoju korist pobedivši Viktoriju iz Berlina sa 3:0.

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa susreta Bohuma i Hofenhajma

 

ASTON VILA - EVERTON (SUBOTA, 13.30), KEC 1,90

Aston Vila je ozbiljno napredovala poslednjih godina i sada je spremna da se uključi u bitku za plasman u evropsko takmičenje. U prethodnoj sezoni Premijer lige Lavovi su zabeležili 13 pobeda i šest nerešenin mečeva, i sa 45 bodova je završila na 14. poziciji. U poslednja dva kontrolna meča izabranici Stivena Džerarda su remizirali sa Mančester Junajtedom (2:2) i pobedili Ren (2:1), posle čega su porazom od Bornmuta (0:2) otvorili novi šampionat. Prošlo prvenstvo se pokazalo teškim za Karamele, koje su ne bez poteškoća uspele da ostanu u elitnom šampionatu. U protekla dva pripremna meča Everton je pobedio Blekpul (4:2) i Dinamo Kijev (3:0). Prva utakmica novog turnira Premijer lige donela je Karamelama poraz od Čelsija (0:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading