Nasmejao naciju do suza pred Švedsku: Urnebesna opaska Piksija iz "Maratonaca" upućena Zvezdinoj nadi: Znam TIM, ali vam neću reći! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.09.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Švedske u subotu od 20 i 45 na stadionu "Rajko Mitić" u okviru Lige nacija.

Nasmejao naciju do suza pred Švedsku: Urnebesna opaska Piksija iz "Maratonaca" upućena Zvezdinoj nadi: Znam TIM, ali vam neću reći! (VIDEO)

Foto: Starsport

Svoja očekivanja uoči duela sa Švedskom izneo je i selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi:

Stojkovića su odmah na startu konferencije novinari iz inostrastva upitali za formu Dušana Vlahovića, s obzirom na razne kritike kojima je bio obasipan u poslednjih nekoliko dana na Apeninima zbog loših rezultata Juventusa:

Republika

Foto: FSS

Dušan Vlahović

- Vlahović je u dobroj formi, raduje se što je ponovo sa nama i očekujem dobar meč u subotu od njega. Znate kako, svi u Italiji očekuju da Dušan postiže jedan, dva ili tri gola po meču, ali Serija A je jako teška i zahtevna- istakao je Piksi.

- U ovom momentu za razliku od juna gde smo imali naporan raspored i četiri utakmice, to sada nije slučaj. Imamo dva meča i neće biti mesta eksperimentima. Utakmica protiv Švedske je najvažnija i igrači moraju biti svesni da je igranje za Srbiju čast i moraju dati sve od sebe. Neće biti lako, ali sve zavisi od nas samih. Moramo biti pravi i smatram da ova dva meča nose veliku važnost, ali neće biti tragedija iako ne budemo prvi u našoj grupi. 

O debitantima:

- Mitrović je kao Topalović, toliko ih ima - kroz smeh je rekao Piski, a zatim i nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

- Svi oni su tu ne da bi se slikali, već da igraju i dokazuju se. Jesu to lepi i zgodni momci, ali kako sam rekao tu su da pokažu šta znaju na terenu. Znam kako će izgledati tim, igraćemo sa trojicom pozadi, ali ne mogu sada da kažem sastav - našalio se Stojković.

Republika

Foto: Instagram.com/lakisamar10

Lazar Samardžić

Piski se ponovo osvrnuo i na Lazara Samardžića:

- Sačekajmo mart, pa ćemo videti šta je momak odlučio. Što se mene tiče sve sam uradio kako treba. Pitali ste me za Katar? Još ne razmišlajm o tome, jer kada sve ovo prođe počećemo da mislimo o Mundijalu. Ima još vremena, verujte mi. I svi me pitaju "Da li se spremate za Katar"?. Ipak, mi smo odgvorni i trenutno samo mislimo o Ligi nacija- rekao je Piksi.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

- Zaista nisam pratio štampu, ali me ne zanima tim Švedske i ko će igrati ili ne, bez uvrede. Želim da mi odigramo dobro i to je prioritet. Drago mi je što će sutra naša mladost biti na tribinama i to je velika obaveza za nas - jasan je bio Piksi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading