PO CEO DAN ONANISAO! Otkriveno kako je serijski silovatelj Igor M. vreme provodio u ZATVORU!

Autor:

Hronika

23.09.2022

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost uznemirena nakon puštanja silovatelja povratnika Igora Miloševića na slobodu.

PO CEO DAN ONANISAO! Otkriveno kako je serijski silovatelj Igor M. vreme provodio u ZATVORU!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zatvor

Vladimir Savić, bivši pripadnik službe bezbednosti, učestvovao je u hapšenju višestrukog silovatelja Igora Miloševića, koji je nakon odsluženih 15 godina zatvora, izašao na slobodu.

- Kao jedan od učesnika hapšenja Igora Miloševića, potom i Saše Mege još jednog višestrukog povratnika koji će uskoro izaći iz zatvora. Ja sam još u junu preko društvenih mreža upozoravao da će Milošević izaći i da je to lice koje nema stalnu adresu prebivališta -  rekao je Savić.

On se potom i osvrnuo na veliku akciju hapšenja Igora M. te davne 2007. godine.

Republika

Foto: Društvene mreže

Igor Milošević uslikan po izlasku iz zatvora

 

- Te 2007. bila je velika akcija policije gde smo ga 4 dana ganjali, ali pošto nije imao adresu prebivališta samo se slobodno šetao i činio krivična dela. U jednom danu je 10 žena napao. Bio je i onaj butik čuveni u Maksima Gorkog gde mi dođemo, a on je već počinio drugo krivično delo na drugom kraju grada. Lociran je bio na Adi Huji preko puta Avala Ade. Isti slučaj je bio i sa Sašom Megom - rekao je Savić.

- Sa mog aspekta je to bolest, jer i kada počini on se stalno vraća. Ako uzmemo u obzir da je Igor Milošević počinio prvo krivično delo 1994. godine, samo je pitanje dana kada će ponoviti novo krivično delo. Imam kontakte sa nekim ljudima koji rade u zatvoru i oni su mi rekli da su ga tokom odsluženja zatvorske kazne više puta dnevno hvatali kako masturbira. Po meni je trebalo u zakon uvesti da takva lica kada izađu iz zatvora moraju imati nanogicu - rekao je Savić.

Inače, Saša Mega (42), osuđen je na 20 godina zatvora u julu 2012. godine zbog četiri silovanja koja je počinio 2009. godine u Beogradu. Do novembra 2014. bio je u Zabeli, a onda je prebačen u zatvor u Padinskoj skeli, takozvani - "Alkatraz".

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading