SENZACIJA U NEMAČKOJ: Salai EVROGOLOM šokirao domaćina, Italija GURNULA Engleze u B diviziju, Bosni pripao balkanski derbi! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.09.2022

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras su odigrane utakmice 5. kola Lige nacija, a sva pažnja je bila usmerena na C grupu u okviru A divizije.

SENZACIJA U NEMAČKOJ: Salai EVROGOLOM šokirao domaćina, Italija GURNULA Engleze u B diviziju, Bosni pripao balkanski derbi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Mađarske

Reprezentacija Mađarske napravila je novi podvig, a ovaj put "žrtva" je bila reprezentacija Nemačke. Gosti su do vođstva stigli spektakularnim pogotkom Salaia u 17. minutu, a tu prednost su čuvali do kraja, pa su minimalnom pobedom u Lajpcigu stigli na korak od prvog mesta u grupi.

U drugom meču grupe, reprezentacija Italije je savladala Englesku sa 1:0, golom Raspadorija u 68. minutu meča. Na taj način, Italija je ostala u trci za prvo mesto u grupi, a za to će im biti pobeda u poslednjem kolu, kada će gostovati Mađarskoj u Budimpešti. Ovim porazom, Englezi su i zvanično ispali iz A divizije, pa ćemo ih u sledećem izdanju ovog takmičenja gledati u B rangu, u utakmicama sa dosta slabijim rivalima.

Večeras su odigrana još tri susreta, a pobedu je ostvarila i reprezentacija Bosne i Hercegovine, i to protiv Crne Gore. I Bosancima je za pobedu bio potreban samo jedan gol, a on je delo Demirovića, koji je u finišu prvog poluvremena pogodio mrežu gostiju, na dodavanje Edina Džeka. Ovom pobedom je reprezentacija Bosne i Hercegovine izborila plasman u A diviziju.

Pobedu je ostvarila i Bugarska, koja je sa 5:1 savladala Gibraltar, dok su Finska i Rumunija podelili bodove (1:1).

Sutra uveče su takođe na programu mečevi 5. kola, a najveću pažnju svakako privlači susret na stadionu "Rajko Mitić", gde će Srbija dočekati reprezentaciju Švedske.

Standings provided by SofaScore
Standings provided by SofaScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading