STANDARDNI LEVI BEK AZ ALKMARA ZAGRMEO: Iz Srbije me niko nije ni zvao! Zato sam odabrao Mađarsku!

Autor:

Sport

23.09.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva punoletni mladić postao je A reprezentativac naših severnih komšija.

STANDARDNI LEVI BEK AZ ALKMARA ZAGRMEO: Iz Srbije me niko nije ni zvao! Zato sam odabrao Mađarsku!

Foto: YouTube printscreen/Golden Videos

Miloš Kerkez

Fudbalski savez Srbije ovih dana naporno radi kako bi privoleo Lazara Samardžića i Stefana Bajčetića da obuku dres "Orlova", što su prilično velike operacije.

Međutim, dok su se bavili njima dvojicom, FS Mađarske im je bez ikakve borbe ispred nosa uzeo levog beka AZ Alkmara, 18-godišnjeg Miloša Kerkeza.

Fudbaler rodom iz Vrbasa, koji je pre holandskog tima godinu dana proveo u Milanu, otkrio je da ga iz FSS nikada niko nije zvao.

- Srbija me nikada nije zvala. Mađarska mi je dala šansu kada sam imao 15 godina. Ni tada me Srbija nije zvala, a ni sada. Raspitivali su se preko nekih ljudi, ali mene lično niko nikada nije zvao. Mađarska mi pokazuje veliko poštovanje i to mi se sviđa. Odmalena su mojoj porodici iz Mađarske davali veliko poštovanje i to je za mene nezaboravno, pa želim da vratim duplo - istakao je Kerkez.

Nastavio je u istom ritmu.

- Od početka sam odlučio da, ako dođem na dovoljno dobar nivo, želim da predstavljam reprezentaciju Mađarske. Čast mi je i daću svoj maksimum kada mi se ukaže prilika. Moja odluka je Mađarska, i to je Mađarska, to je to - poručio je novi reprezentativac Mađarske.

Ispuštanje levog beka AZ Alkmara iz ruku fudbalsku Srbiju boli još više zbog toga što na toj poziciji naša reprezentacija nema mlade igrače koji kucaju na vrata "Orlova", osim Alekse Terzića.

Kerkez je ove sezone standardan u startnoj postavi AZ Alkmara, pošto je u svim takmičenjima odigrao 15 utakmica na kojima je upisao jedan gol i pet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading