Pre samo mesec dana svojim izgledom je mnoge zabrinuo: Nove fotografije Siniše Mihajlovića ulivaju nadu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.09.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada daleko bolje izgleda...

Pre samo mesec dana svojim izgledom je mnoge zabrinuo: Nove fotografije Siniše Mihajlovića ulivaju nadu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Ne tako davno, supruga proslavljenog srpskog fudbalera i trenera Arijana Mihajlović objavila je na društveoj mreži Instagram fotografije Siniše Mihajlovića koje su izazvale veliku zabrinutost.

Na njima se vidi Siniša Mihajlović koji je gotovo neprepoznatljiv. Siniša Mihajlović vidno je smršao, lice mu je upalo ali je i pored svega osmeh bio prisutan.

U prethodnih mesec dana mnogo toga se dogodilo u životu Siniše Mihajlovića. Prvo je, na iznenađenje mnogih smenjen sa mesta trenera Bolonje, a dok traju medijske spekulacije gde će nastaviti trenersku karijeru, kao sledeća destinacija pominje se i torinski Juventus, poštovaoci lika i dela Siniše Mihajlovića mogu da odahnu.

Naime, njegova supruga Arijana Mihajlović je na društvenoj mreži Instagram objavila nove fotografije sa jedne od porodičnih proslava na kojima je lako uočljivo da Siniša Mihajlović mnogo bolje izgleda. Boja mu se vratila, lice nije vidno upalo, a stiče se utisak i da je osmeh znatno topliji.

 

Da podsrtimo, meseca jula 2019. godine Mihajloviću je dijagnostikovana leukemija i nakon početnog lečenja i dobrih rezultata, njemu je nedavno ponovo dijagnostikovan identični zdravstveni problem. Usledile su nove terapije i boravak u bolnici, ali i pored svih problema Sinišu ne napušta vedar duh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading