SVAKOG MOGU DA POGLEDAM U OČI: Emotivna ispovest Siniše Mihajlovića!

Autor:

Sport

08.09.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne malo iznenađenje bila je informacija da je prekaljeni srpski trener dobio otkaz u italijasnkoj ekipi.

SVAKOG MOGU DA POGLEDAM U OČI: Emotivna ispovest Siniše Mihajlovića!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Pune tri godine Siniša Mihajlović predvodio je sa klupe ekipu italijanske Bolonje. Usled bolseti veći deo vremena proveo je van ekipe, ali je svaki trenutak kada je zdravstveno stanje to dozvoljavalo, bio uz ekipu.

Po malo iznenađujuće, stigla je vest da se italijanski klub odlučio da smeni srpskog stručnjaka.

Tim povodom oglasio se i sam Siniša Mihajlović koji je uputio pismo javnosti koje prenosi italijanska "Gazeta delo Sport":

- Deo života igrača ili trenera je da pre ili kasnije mora da ide, pošto sportske ere počnju, razvijaju se, pružaju radost, poneka razočaranja, ali se neminovno završavaju. Ništa nije večno. Ali ovog puta, malo se tužnije osećam dok se okrećem poslednji put. Je rgovorim zbogom ne samo navijačima koji su brinuli za mene i tri i po godine me podržavali u radosti i bolu, uspehu, kiksevima i uzdizanjima. Pozdravljam braću i sugrađane - započeo je svoje izlaganje Siniša Mihajlović i nastavio:

- Moj period u Bolonji nije bio samo fudbal, samo sport. To je bilo jedinstvo duša koje zajedno korača kroz mračni tunel kako bi pronašlo svetlost. Osećam vašu podršku prema treneru i prema čoveku. Vaša toplina me je dotakla u najtežim trenucima. Pokušao sam da se odužim potpunom posvećenošću ovom dresu, nikada se nisam uzdržavao, ni na terenu, ni u bolničkom krevetu.

 

Na kraju je Siniša Mihajlović istakao:

- Da li sam dao sve od sebe? Jesam, bez sumnje. To mi daje za pravo da svakoga pogledam u oči uzdignutog čela, bez kajanja. A moram i da se zahvalim vama navijačima i celom gradu Bolonji. Nikada neću zaboraviti vaše dolaske do San Luke, ohrabrenja i emociju koji sam doživeo kada sam proglašen za počasnog građanina Bolonje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading