Bolest ga je u potpunosti iscrpela, SINIŠA MIHAJLOVIĆ više ne liči na sebe! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.08.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se ne predaje. Borba i dalje traje...

Bolest ga je u potpunosti iscrpela, SINIŠA MIHAJLOVIĆ više ne liči na sebe! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic/printscreen

Pune tri godine traje borba legendarnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića sa opakom bolešću.

Meseca jula 2019. godine njemu je dijagnostikovana leukemija i nakon početnog lečenja i dobrih rezultata, njemu je nedavno ponovo dijagnostikovan identični zdravstveni problem. Usledile su nove terapije i boravak u bolnici, ali i pored svih problema Sinišu ne napušta vedar duh.

O snazi njegove ličnosti govori i podatak da se ponovo vratio na klupu italijanske Đenove, a o svemu navedenom Siniša Mihajlović je nedavno medijima izjavio:

- Dobro sam sada. Popravljam se iz dana u dan. Toliko volim ovaj posao da na sve zaboravim kad sam pored terena.

Međutim, poslednje fotografije koje je njegova supruga Arijana Mihajlović objavila na društvenoj mreži Instagram mnoge su zabrinule:

Na njima se vidi Siniša Mihajlović koji je gotovo neprepoznatljiv. Siniša Mihajlović vidno je smršao, lice mu je upalo ali ono što hrabri svakako jeste njegov osmeh koji ne nedostaje.

Da podsetimo, pedesettrogodišnji Siniša Mihajlović tokom igračke karijere nastupao je za ekipe Borova, Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera u kojem je 2006. godine "okočio kopačke o klin i posvetio se trenerskom pozivu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ljuba

24.08.2022 11:09

Drzi se legendo, pobedices u ovoj borbi.

Ja

24.08.2022 15:59

Da li te je bedniče stid szo si napisao ovakav naslov za bolesnog čoveka. Sram te bilo vaško ljudskog roda. Da li te je stid odraza u ogledalu pre spavanja? Da li bi ti poželeo za sebe ovakav naslov da ti se isto desi?

Odgovori 10 15