HRVAT UDARIO NA SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Saši Lukiću izrečena drakonska kazna!

Autor:

Sport

19.08.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled svega što se prethodnih dana dešavalo u redovima torinskih "Bikova", ovakva odluka se može smatrati i očekivanom.

HRVAT UDARIO NA SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Saši Lukiću izrečena drakonska kazna!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Torina Saša Lukić

Nekadašnji fudbaler Partizana i aktuelni reprezentativac Srbije Saša Lukić oštro je kažnjen od strane trenera Torina, Hrvata Ivana Jurića.

Da podsetimo, Lukić je propustio premijerni susretu u novoj sezoni. Torino je na gostovanju Monci slavio rezultatom 2:1, a srpski reprezentativac nije putovao sa ekipom na navedeno gostovanje. 

 

 

Razlog izostanka su nesporazumi koje Saša Lukić ima sa rukovodstvom "Bikova". Naime, on je nezadovoljan ponudom aktuelno g kluba kada je nastavak saradnje u pitanju. Rukovodeći ljudi Torina su ponudili Lukiću nastavak saradnje i platu od 1.200.000 evra na godišnjem nivou, a nekadašnji fudbaler crno-beli zahteva 300.000 evropskih novčanica više.

Usled svega navedenog, on je bojkotovao ekipu na startu ovosezonske Serije A, a trener Ivan Jurić je odlučio da zbog svega, Saši Lukiću oduzme kapitensku traku.

Ostaje da se vidi kakav će na kraju biti epilogu ovog sukoba. Jedno je jasno, trenutno su na gubitku i fudbeler i sama ekipa Torina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading