TORINO U BOJAMA SRPSKE TROBOJKE: Još jedan naš fudbaler postaje stanovnik prve italijanske prestonice! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

15.08.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službeni jezik u Torinu postaje srpski.

TORINO U BOJAMA SRPSKE TROBOJKE: Još jedan naš fudbaler postaje stanovnik prve italijanske prestonice! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Torino, grad na reci Po i grad koji je od 1986. do 19865. godine bio prva italijanska prestonica može se podičiti sa dva velika fudbalska kluba u kojima važne faktore predstavljaju srpski fudbaleri.

Dušan Vlahović je od prethodne zime uzdanica Juventusa, dok je ovog leta crno-beli dres "Stare dame" obukao još jedan srpski reprezentativac Filip Kostić.

Sa druge strane, dres ljutog rivala, ekipe Torina već nose Saša Lukić, Nemanja Radonjić, kao i golman Vanja Milinković-Savić, ali "Bikovi" se tu neće i zaustaviti.

 

Kako prenosi poznati italijanski sportski novinar Nikolo Skira, dres "Bikova" uskoro će zadužiti i mladi napadač Marko Lazetić koji je početkom godine u transferu vrednom 4 miliona evra prešao iz Crvene zvezde u Milano, ali s obzirom na konkurenciju u klubu sa "San Sira", odlučeno je da on narednih godinu dana provede na pozajmici u klubu u kojem će imati znatno više šanse da igra i napreduje.

Jasno je da Lazetić ne bi imao problema sa prilagođavanjem na novi grad i klub, jer pored srpske kolonije u Torinu, trener Torina je i Hrvat Ivan Jurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading