PIKSI PRELOMIO: Kupuje kuću na Apeninima i seli se u Italiju!

Autor:

Sport

13.08.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor srpskog nacionalnog tima u razgovoru sa italijanskim novinarima dao je neke veoma interesantne odgovore.

PIKSI PRELOMIO: Kupuje kuću na Apeninima i seli se u Italiju!

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Piksi

Dragan Stojković, aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije i nekadašnji fudbaler Verone, u razgovoru za "Tutosport" osvrnuo se na činjenicu da sve veći broj srpskih igrača nastupa na "Čizmi", a istovremeno je izneo i interesantan predlog:

- Često ću prolaziti kroz Italiju, najviše kroz Torino. Možda bih trebalo da kupim kuću ovde. Divno je videti toliko mojih igrača ovde u jednoj od najjačih liga na svetu - malo u šali istakao je popularni Piksi.

Italijanske novinare svakako je interesovalo mišljenje Dragana Staojkovića u vezi Filipa Kostića i njegovog prelaska u redove Juventusa:

- Veoma sam srećan zbog Filipa. Pre nekoliko meseci mi je rekao da čeka Juventus i srećan sam što je ispunio svoju želju. On je dosta napredovao u poslednje dve ili tri godine i zaslužio je šansu u vrhunskom klubu. Ozbiljan je momak, vrlo fokusiran i veliki je profesionalac. Pokriva levo krilo, igra i napred i nazad, ali on ne trči samo, već je odličan tehničar i ima sjajan centaršut. Kada je Kostić na terenu znate da u peterce stižu lopte i uglavnom su precizne. O ulozi će odlučivati Alegri kojeg smatram veoma dobrim trenerom.

 

Na kraju je Dragan Stojković imao i poruku rukovodstvu torinske "Stare dame", a vezana je za Sergeja Milinkovića-Savića:

- Mislim da je Sergej idealan za Juventusov vezni red. On je vrhunski igrač i bio bi veliko pojačanje za svaki tim - zaključio je selektor srpskog nacionalnog tima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading