ŠOK U HUMSKOJ: Ništa od već viđenog pojačanja - Partizan će morati da se okrene drugim rešenjima!

Autor:

Sport

17.08.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da je stvar već okončana, ali...

ŠOK U HUMSKOJ: Ništa od već viđenog pojačanja - Partizan će morati da se okrene drugim rešenjima!

Foto: Starsport

Adem Ljajić

Sve je ukazivalo da će novi trener crno-belih Gordan Petrić za nastavak sezone dobiti veliko pojačanje u vidu nekadašnjeg srpskog reprezentativca Adema Ljajića, ali od celokupne priče očigledno neće biti ništa.

Naime, fudbaler koji je do nedavno nosio crno-beli dres istanbulskog Bešiktaša bio je na korak od povratka u Humsku, ali je u poslednjem trenutku na njegovu adresu stigla primamljiva ponuda iz italijanske Serije A.

 

 

Ekipa Monce koju predvodi Silvio Berluskoni uputila je poziv nekadašnjem polazniku Partizanove fudbalske škole i to je bilo više nego dovoljno da tridesetogodišnji fudbaler još jednom sreću potraži na Apeninskom poluostrvu, prenosi "Telegrtaf".

Tokom dosadašnje profesionalne karijere Adem Ljajić je nastupao za Partizan, Fiorentinu, Romu, Inter, Torino i Bešiktaš, a za srpski nacionalni tim je odigrao 47 mečeva i bio strelac devet pogodaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading