PETRIĆ TRLJA RUKE: Parni valjak uskoro dobija novo pogonsko gorivo - ovo može biti prekretnica sezone!

Autor:

Sport

17.08.2022

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski vicešampion u aktuelnoj sezoni ne ostvaruje rezultate koji se od njega očekuju.

PETRIĆ TRLJA RUKE: Parni valjak uskoro dobija novo pogonsko gorivo - ovo može biti prekretnica sezone!

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Fudbalski klub Partizan prolazi kroz turbulentan period na startu nove sezone. Crno-beli su u uvodnih pet mečeva Mozzart Bet Super lige Srbije u fudbalu ostvarili svega dva trijumfa, dok su na Evro sceni eliminisani na prvoj stepenici u Ligi Evrope, pa ne čudi da se rukovodstvo kluba odlučilo na uobičajeni potez.

Trenera Iliju Stolicu na klupi je nasledio Gordan Petrić koji je već tokom samog predstavljanja najavio da su klubu iz Humske neophodna pojačanja radi ostvarenja zacrtanih ciljeva.

Kako portal "Republika.rs" saznaje iz krugova bliskih klubu, do kraja aktuelnog prelaznog roka, crno-belu opremu zadužiće dete Partizana i nekadašnji srpski reprezentativac Adem Ljajić.

 

Tridesetogodišnji fudbaler rodom iz Novog Pazara bio je deo crno-bele porodice u periodu od 2008. do 2010. godine. Nakon 38 oidgranih utakmica i devet postignutih pogodaka u januaru 2010. godine preselio se u Fiorentinu, a tokom profesionalne karijere nastupao je i za Romu, milanski Inter i Torino, da bi se leta 2018. preselio u Istanbul u poneo crno-beli dres Bešiktaša prvo kao pozajmljeni fudbaler torinskih "Bikova", da bi narednog leta i zvanično postao igrač Bešiktaša u transferu vrednom 6,5 miliona evra.

Adem Ljajić je prošao sve nacionalne selekcije Srbije. Debi u seniorskoj konkurenciji imao je 2010. godine u prijateljskom susretu sa reprezentacijom Bugarske, a nacionalni dres do sada je nosio ukupno 47 puta i bio strelac devet pogodaka. Bio je i u sastavu "Orlova" koji su 2018. godine učestvovali na Svtskom prvenstvu u Rusiji.

Njegovim dolaskom Partizan dobija ne samo na još jednoj dodatnoj opciji u kreiranju napadačkih akcije, već u Humsku stiže fudbaler velikog kvaliteta i još većeg iskustva koje će sigurno biti pokretačka snaga crno-belih u aktuelnoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading